www.sudzibas.lv Privātais Cilvēks dzīvokļu izīrēšana

Privātais Cilvēks - dzīvokļu izīrēšana

Saimniece -krāpniece Sporta ielā 3 izīrē pagrabstāvā dzīvokļus ,kuriem nav apkures, kaut gan stāsta, ka ir gāzes apkure,mitrs, viss iespējamais sapelēja,tas ir viens -otrs-elektrības skaitītājs ir uz visu māju, bet iestāsta, ka uz dzīvokli un īrniekam pienāks pasakains rēķins, bet viņa to uzskata par normu un piespiež maksāt!Ūdens boilers vienā dzīvoklī, bet izmanto n-tie! vāks, kas par krāpnieci!

V

Komentāri (5)

A Andrej Rieden 22.03.2015

Man vienmēr bija interesani, no kurienes ņēmas tādi cilvēki ka Jūs?
Kāpēc jāīrē tādus "dzīvokļus"?
Kur jūs stradajat, un kāda jums ir izglitība?

Vai Jus zināt, ka lai kaut ko prasītu no dzīvokļa saimnieka, jābūt notariāli apstiprinātam īres līgumam, un samaksātam īres nodoklim? Pretēja gadījuma jūms vispār nav nekādu tiesību.

V vijad 22.03.2015

studenti esam, tik tālu neaizdomājamies!parādīja-vasarā, apkures vēl nebija, skaitītāju arī apskatījāmies, noslēdzām līgumu un viss jau atklājās novembra mēnesī!SOLĪJA KATRU DIENU PIESLĒGT APKURI, BET BEIGĀS ATKLĀJĀS, KA JAU IET tiesvedība ar gāzes kantori par kaut kādām nelikumībām! protams, ka uzreiz arī novembrī aizgājām prom...

M Mudītе 22.03.2015

Stulbie studenti, un vēl latvieši piedevām, vienmēr no jums nepatikšanas. Dzeriet alkaholu pirms varbūt taf jums būs siltāk pa naktīm. Es jums spirta mucu atvedīšu. Pagrabžurkas!!! Rakari tādi!

L Laimaa 23.03.2015

Daudzi ir iekrituši ar šādiem piedāvājumiem! Arī man ir gadījies! Un pati esmu studente, par alkoholiķiem varu saukt tos kuri nestudē, bet gan nīkst mājās uz vecāku kakla, vai strādā un dzīvo tikai klubos!
Studentam nav laika, lai klīstu apkārt, ja nesaproti STUDENTA- vārda nozīmi, tad neizsaki šādus tizlus komentārus!
Komentāra autore- Mudīte- ja tu esi latviete, tad kādēļ atļaujies tik rupji izteikties par tiem, kuri cīnās par savu izglītību, maksā par skolu, un strādā, lai nodrošinātu savu nākotni! Ir studenti, kuri lien no ādas laukā, lai izsistos savā dzīvē!
Izskatās, ka Tev nav ne tuvu līdz augstskolai, ja reiz nav saprašanas par savu izteikto komentāru ;)

A Azik99 27.03.2015

sasmējos... :)
Par tēmu - nu ja rudenī redzējāt, ka Jūs "čakarē" - ejat prom un nemaksājiet par šādu pakalpojumu. Ja jau esat izglītoti studenti, tad normālu īres līgumu eat dzīvē redz'juši?
Par dzeršanu - pats biju students, zinu cik dzer un kā dzer kopmītnēs vai ires dzīvokļos (dzer nenormāli, vienmēr caurstaigājamā sēta, tai skaitā arī pie meitenēm). Man ir vairāki dzīvokļi, ko šobrīd izīrēju un viens no kritērijiem - tikai ne studenti (ja vien viņš jau nestrādā normālā darbā un tā arī izturas).
Te kāds pieminēja, ka studentam nav laika klīst apkārt - tie jau ir tādi, kas nekur neiet ir viņš students vai nav, vienmēr būs iemesls izvairīties no ballītēm. Tas ir cits stāsts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes