privatais - tele2

milie cilveki ejiet prom no tele2 un lmt operatoriem.jo vini nepartraukti dzivo uz musu rekina un suta mistiskos rekinus.bet tele2 vispar nav zonas arpus rigas un kvalitate un apkalposana drausmiga.

S

Komentāri (7)

S Shuumis 12.02.2009

ko tad tavupraat njmet to stulbo Biti ????

E Elena 12.02.2009

Ko juus var tad piedavaat?Kaadu operatoru?

K kate 12.02.2009

Neizdomā pekstiņus!Par LMT piekrītu, bet, kad pārgāju uz TELE, man bija uz pusi mazāki rēķini.Nju zona ir bikiņ švakāka nekā LMT, BET PRIEKS PAR MACIŅU...

N nnnn 12.02.2009

bite ir ok maksāju tikai 15.ls runāju mēnesī 500.min un sūtu neierobežoti sms...

N navsvarigi 14.02.2009

Jā, izskatās pēc kārtējās Bite reklāmas. Nav tā Bite zona labāka par T2, tas ir vienbozimigi. Ir jau Bite tie tarifi zemaki, bet attieciga ir ari kvalitate, ja runajam par pieslegumus. Ja runajam par priekšapmaksas kartem, tad nav jegas, uzskatu, nemt BiFri, ja nav panemta akcijas laika, kura bija 2008. gada vasara! Te okarte ir daudz labaka. Jā, okarte ir nedaudz dargaka, bet tas ir ta verts ( lasit: kvalitativak). Ja ta parekinat visus "par" un "pret", tad nav verts nemt BiFri del zvaniem uz Bite tiklu par 2 sant/min( Bite tikls nav tik attistits), uz parejiem par 8 sant/min, ja okartei ir tarifs 8 sant/min uz visiem tikliem un kvalitate nesalidzinami augstaka. Protams, okartes draugiem ir zemaki tarifi un ar laiku nak atlaides. Tas ir tas, ar ko varu padalities no savas pieredzes! Man ir gan BiFri, gan okarte, tapec es par kvalitates samerigumu ar cenu gan BiFri, gan okartei varu loti labi spriest! Jā, paldies, ka savulaik Bitei bija tada akcija, kuras laika vareja pieslegties un runat ar Bite "bez maksas", bet nu tagad es diez vai to nemtu! Tads ir mans viedoklis un mana pieredze!

A Aleksandrs 14.02.2009

Beidzot, ar 20.datumu mainu operatoru, LMT var but pilnigi dross, ka atpakalcela pie siem nekad vairs nebus.Darba darisanas braucu pa Latviju un nakas dzirdet par paaugstinatas maksas pakalpojumiem, ko pieliek pie rekiniem.Strideties ar LMT ir bezjedzigi.Pasi sutijat pasi ari maksasiet.Vini atsuta izdruku, kur no mana piesleguma ir pasutits pakalpojums, bet ka tas ir apstiprinats, tadas info viniem nav.LMT pagajuso gadu stradaja ar milzigiem zaudejumiem, tagad sos zaudejumus nokompenses no saviem klientiem.Vini bezkaunigi zog, savus klientus dzirdet negrib, taisniba tikai viniem.Bet klienti sapratis pasi, vai ir verts, ka vinus ikmenesi apzog.Es savu izveli izdariju.

N navsvarigi 14.02.2009

Inguna, LMT pieslegums nekad nav bijis tas letakais, kaut gan man jau n-to reizi jaatkartojas: ne vienam no man zinamiem cilvekiem, kam bija LMT pieslegums, nav bijushas sudzibas par paaugstinatas maksas pakalpojumiem! Ne vienam! man tadi pazinas ir vairaki. Tapec, personigi man, rodas jautajums: var but kads tiesham aiz neuzmanibas piesledz to, par ko pec tam nakas maksat daudzus meneshus?? Cilveki pasuta visadas statitikas, visadas melodijas no zhurnaliem, par ko tiesham regulari atnemas nauda, berni tiek pie vecaku telefona un pasuta... Var jau but, ka LMT krapjas, bet mana praksee taa nekad nav bijis: visi man zinamie cilveki ir apmierinati ar LMT pakalpojumiem!
Es uzskatu, ka pieslegumus vispar nav ko turet!! Visi operatori ar pieslegumiem shmaucas, manuprat. Es jau rakstiju par T2 fantastiskiem rekiniem, par cilvekiem, kuri bija neapmierinati ar Bite piesleguma rekinu... Nem priekshapmaksas karti in dzivo pec principa: ir nauda runaa, nav naudas, nerunaa! Ar pieslegumu cilveki, patiesiba, biezhi vien ipashi neskaita to, cik vini noruna, jo ir tak pieslegums un pazvanit vares vienmer, toties ar priekshapmaksas karti cilveks spiests skaitit to, cik vinhs zvanijis un izvertet katra zvana nepiecieshamibu! Tad ari iznak reali ietaupit un neparteret, jo jaatzist to, ka musejie cilveki nemak teret naudu: tere "pa labi un pa kreisi", ari runajot pa telefonu, un tad brinas, ka nav naudas, ka rekini lieli nak! Man ir priekshapmaksas kartes un es nezvanos bez vajadzibas! Es te domaju parastos cilvekus, nevis darijuma cilvekus, kuriem jaruna daudz, bet, kuri tik un ta izvelas LMT!

NEMAK MUSU CILVEKI TERET NAUDU!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes