www.sudzibas.lv Prisma zems apkalpošanas līmenis kasēs

PRISMA Imanta - zems apkalpošanas līmenis kasēs

Parsvarā iepirkos Rimi patika .Paziņa stāsīja ka Prisma akalpo ļoti nepieklājigi un kasieres pazemo klientus ar pretīgiem komentāriem-neticēju.Vienu jauku vakaru ,iegāju un iepirkos Imantas Prismā.Tik riebīgu atieksmi ,no kasieres nebiju gaidījis kaut kas līdzīgs Padomju laiku attieksmei.Laikam izcelsmes valstī Somijā ir tā pieņemts attiekties pret klientu ja jau viņi te tā pieļauj.
Tā kā ja gribat sev sabojāt jauku vakaru,ejiet uz Prismu!!!

K

Komentāri (7)

S sunskakisvarnapele 20.07.2014

Diezgan regulari ieperkos Prizma Imantaa, neesmu sajusmaa par so veikalu kopumaa, bet nav ari daudz sliktaak par parejiem. Pret kasierem ari nav ipasu pretenziju, to varetu but vairaak, bet saprotu ka nav tik daudz gribetaju par sadu algu vergoties. Ko tad Tev vinas ir nodarijusas? Esi dzivojis Padomju laikos? Nebija nemaz tik slikti...

P patiess 20.07.2014

mums vajadzētu zināt vairāk detaļas.

T tadumtss 21.07.2014

Sīkajam aliņu nepārdeva, un gan jau pats traci uztaisīja un uzprasījās uz to visu.
Pateikšu godīgi, arī tas pārdevējs vai kasieris, vai jebkurš apkalpojošais personāls ir cilvēks, tāpēc nevienam citam tas nedod nekādas tiesības izgāzt savu tā brīža enerģiju. Ne reizi gadijies redzēt, kad pircēji mēdz pat ar apsmieklu uz sejas vērsties pret tiem dažāda veida apkalpojošajiem darbiniekiem. Un pamatojums ? pamatojuma nekāda tikai savas dīvainās iegribas un centieni sevī mazināt Napoleona sindromu, bez jebkādām tiesībām to darīt.
Tad nu sāksim ar sevi sākumā, lai censtos arī saprast citus. Sāksim ar to kā mēs paši bieži vien uzvedamies tādas vietās, un cik daudz paši atļaujamies galējības, lai nu tiešām tur dažai pārdevējai ar to mazu algu tas tik tiešām būtu jau vienalga.
BET, ir arī šādi Jāņi vai Pēteri vai Anniņas, kuri grib no pārtikas veikala izspiest auto salona apkalpošanu. Kam dzīvīte pati liek tupēt visu laiku četrrāpus citu priekšā, bet šādos brīžos jau kāpēc gan neuzlekt svešam cilvēkam virsū ;) .

K koopers 22.07.2014

Beidzeit, te atrakstīties četrāpus stāvošie prismas pakalpiņi un sākiet maksāt, kasieriem civilizētas algas un iemāciet normālu attieksmi pret klientu, ar savu vergturu attieksmi jums nekad nebūs normāla sevissa, un tas nebija pārmetums tikai kasierei.Zivs pūst no galvas.

BondsBonds 22.07.2014

Neticu.

R riina 22.10.2014

Prismā (Imanta) tagad iepērkos reti, jo tieši kasieres(dažas)sabojā vēlmi atstāt tur savu naudiņu!Mana pieredze tirdzniecībā ir 25 g., un zinu, kā ir normāli apkalpot pircējus.Pie pircēju apkalpošanas kasē ar steigu jāpiestrādā kasierītēm Purbērziņai un Leismanei.

Ja jums ir pieredze tirdzniecibā 25 gadi. Laipni aicināta uz brīvo vakanci par kasieri

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes