PRISMA Imanta - sudzība

Tā kā Prismā strādāju kopš atvēršanas,( kas kopuma sastadīju 1,5 gadu)bija savas kļūdiņas ,ko saskatu tās vadībā.Kad atnaca tas jaunais direktors,kas man liekas ir piemerots tikai cūku ganīsanai.Nepamatoti izrīko un komande personalu,nepamatoti atlaiz darbiniekus no darba.Ar tadu attieksmi pret cilvekiem tālu neaizies... Manuprat tas veikals drīz vien bankrotēs.Ja sakumā apkalpojošais personals bija 80 cilvēku ,tad sobrid tas uz pusi ir samazināts.Bet darbs jau paliek tas pats un jaizdara ir vienam cilvekam.Nevienam neiesaku un nekad neieteiksu iet stradat uz Prismu.
Latvija paliel par vergturu valsti...Drīz saks pieņemt darbalēto darba speku no tresajām valstīm!!!!

M

Komentāri (3)

B Brenda 20.06.2013

Var, jau strādāt tirgū, ja kaut kas nepatīk. Tur pati būsi direktorīte. Pati, strādāju šajā veikalā, un vadība ir vienkārši super:) Ja, nemāki strādāt, un nāc atsēdēt vai nosist tās stundas, tad tādiem Prismā nav ko darīt. Neviens, nepamatoti no darba nevienu neatlaiž. Alga ir normāla salīdzinot ar citiem veikaliem. Vadība vēl nāk pretī, ka vari pat izvēlēties brīvdienas, un tad vēl neapmierina kaut kas. Laikam neesi piemērota šadam darbam, jo Prisma slaistus un sliņķus nemīl:)

K koopers 20.07.2014

Prisma slaistus nemīl, tam mērkaķim kas to veikalu atvēra, vajadzēu likt par tādu atalgojumu pastrādāt, viņš pēc pus gada pakārtos, ne tikai kvalitatīvi un čakli stādātu.
Nolādētie vergturi kad begsiet latviešu tautu mocīt, tā jau puse aizbēgusi.Sabbrauks te nēģeri un Jūs pašus piesmies, vārtrūmē..!!!

B Brenda 30.07.2014

Kā strādā tā maksā:) Diemžēl daudzi kas strādā, grib saņemt algu par stundu nosišanu, un neko nedarīšanu.Nu nemaksās, tev, par to pat var necerēt:)Tie kas strādā labi, arī saņem normāli .Jāstrādā ir tā, kā tu strādātu savā privātā veikalā, lai klients vienmēr pēc tam atgrieztos:)
Un vēl kas, darbā vēl mērkaķus neesmu redzējusi:)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes