Print-rite

Nopirku kārtridžu Print-rite priekš Xerox P8e. kārtridž nestrādā, printeris tagad gluko, sāka drukāt lapas ar pelēku fonu. Firma Satcom atteicās mainit, esot pats vainigs ka nestradā (starpcitu tā ir taisniba ka tur strādā alkoholiķi, smird kā krogā). Lēts jau ir tas Print-rite, bet sūds, nav vērts ekonomēt uz tādas preces, ko nepazisti. Starp citu mani centās aizsūtit uz kaut kādu firmu salabot kārtridžu, bet par PAPILDUS SAMAKSU. Tas jau laikam klūst par biznesa veidu, pārdot preci kas nestrādā un tad sūtit uz servisu to remontēt par naudu.

Komentāri (3)

A Anatolijs 18.03.2007

SATCOM eta gavno a ne firma, delaju zakaz, zhdu celij chas poka vipishut nakladnuju, poka naidjot tovar, tam rabotajut krugliji idioti. Im kazhetsja sho toljko oni prodojut kartridzhi. A menedzher djevushka po imeni Jeljena, takih toljko palkoi bitj. Materitsa za kazhdim slovom, jej kazhetsja shto more pokoleno, karaljeva musora!!! Nerobotoite s firmai SATCOM, tam vas obmanet i skazhut shto sami vinovati, tovar ne menjajet kak obeshchajut v nachale, poroshki eto gavno, kartridzhi polovina s defektomi. Portjat toljko rinok, von ih!!!!

Так покупайте у официальных представителей Xerox. У них и цены лучше и за качество перед ксероксом отвечают. У нас этом AB LAT XEROX занимается.

2 28204694 06.07.2021

SportOn.lv ne kachestvennij tovar. Po garantii pinajut kak futboljnij machj. Aresivnij personal.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes