Prieks Tūre - Viesnīca

Prieks tūre ceļojumu iegādājoties informē par 4 zvaigžņu viesnīcu, bet ierodoties galamērķī izrādās, ka viesnīcai oficiāli ir tikai 3 zvaigznes , un tad arī varbūt pēc grieķu standartiem, t.i - maksimums atbilstība 2 zvaigznēm. Pēc lūguma mainīt viesnīcu sakarā ar tā neatbilstību esošā pārstāve Grieķijā aizbildinās, ka nevar neko līdžet , jo viesnīca rezevēta no Latvijas. Sazvanoties ar Prieks Tūre darbiniekiem vienīgā atbilde ir - mēs jums pārzvanīsim... Pirms ceļojuma iegādes zvanīju un jautāju par viesnīcām un ļoti pārliecinoši apgalvoja ka viss ir atbilstoši un labi :)

P

Komentāri (5)

R rūķis2 16.07.2015

Kāda viesnīca? Cik maksāja Jūsu ceļojums? Nesen atgriezos no Prieks organizēta ceļojuma uz Grieķiju. Par tiem 300 EUR ar AI bija pat ļoti OK.

1 1234aaa 18.07.2015

Rekomendēju, ka pirms iegādāties kādu ceļojumu, internetā pameklēt info par piedāvājumu (piemēram, par konkrēto viesnīcu). Ja pārvaldat angļu, krievu, vācu vai citu valodu, tad ir ļoti daudz info par dažādām viesnīcām, iespējams, ka info ir sniegta neprecīzi.

A ance3 27.07.2015

Piekrītu. Nesen biju Kiprā ar Prieks tūre, - ar viesnīcu bija tieši tas pats! + beigās izrādījās, ka numuriņš jāatbrīvo 1o h pirms transfera uz lidostu, kas bija ieplānots 1 naktī. Sākumā teica, ka var paši piemaksāt un pagarināt viesīcu līdz tiem 1 naktī, ko arī bijām gatavi darīt, jo bijām ar mazu bērnu, bet beigās izrādījās, ka tomēr šādas iespējas nav, jo visi numuri jau rezervēti. Paldies, ka atļāva bagāžu paturēt viesnīcas telpās (protams bez garantijas, uz pašu atbildību, visiem brīvi pieejamā vietā) un uzturēties viesnīcas vestibilā līdz 1 naktī, bet kopumā par šādu situāciju biju ŠOKĀ (maigi izsakoties). Manuprāt, godīgs tūroperatoram par to vajadzētu brīdināt, jau nemaz nerunājot par to, ka šādi nevajadzētu notikt!

Vārdu sakot, mans viedoklis par Prieks tūre - pilnīgi "sviestains" kantoris, kas nespēj normāli ceļojumu noorganizēt! Pati ar šo kompāniju vairs nekad neceļošu un citiem neiesaku!

L lillla 03.09.2015

Mēs arī nesen atgriezāmies no ceļojuma uz Krētu. Var jau teikt, ko tur var labu sagaidīt par 200 eiro no cilvēka, bet tomēr...Nezinājām līdz brīdim, kad atlidojām uz Krētu, kurā viesnīcā mūs izmitinās, bet pārsteigums bija ļoti nepatīkams - Rethymno Sunset 3*. Jau pirmajā ierašānās dienā bijām nepatīkami pārsteigti, kad ieradāmies viesnīcā ap pusnakti, administrators bija jāmeklē, jo nebija uz vietas (tā bija visu uzturēšanās laiku). Bet tas bija tikai sākums, ienākot numuriņā, konstatējām, ka nav gultasveļas, bija tikai gultas pārvalks pār matraci pārklāts un uz spilveniem pārlikti mazie rokas dvielīši, viss netīrs, grīda nebija slaucīta, no duškabīnes tikai viena līste palikusi, stūri netīri - melni, to pat grūti izstāstīt. Siltais ūdens bija paredzēts tikai no plkst.12.00 - 18.00, brokastis bija paredzētas no 7.30, bet aizejot uz to laiku, ēst vispār nebija ko, bija tomāti, maize un kafija (šķīstošā) utt. Vēlāk no vietējiem iedzīvotājiem tikai uzzinājām, ka 3* piešķir viesnīcām, ja viesnīca teritorijā ir baseins, tas tur arī bija, bet sākumā nedarbojās, jo kaut kas bija noplīsis.
Pēdējo dienu pirms ceļojuma beigām noplīsa kondicionieris, protams, ka neviens nepiedāvāja alternatīvu, tik noteica, nu ja jau braucat prom, vai tad nevar paciesties - numuriņā pāri +30 grādiem...Skumjākais ir tas, ka tūroperators, ļoti labi zina, kā viss tai viesnīcā notiek, bet tāpat sūta cilvēkus uz turieni.
Gribu piebilst, ja Jums nav svarīgi kādos apstākļos dzīvojat un viesnīca ir vajadzīga tikai, lai pārlaistu naktis, tad droši vien, ka šo piedāvājumu var izmantot, bet, ja ir svarīgs komforts, tīrība un cilvēciska attieksme, tad meklējiet citas ceļošanas iespējas!

I Ingrīda2005 31.08.2016

Viesnīca Rethymno Sunset 3* neatbilst 3* viesnīcai. Diemžēl, nekas nav mainījies no iepriekš rakstītā. Žēl, ka šos komentārus izlasīju atgriežoties no Krētas, bet nevis pirms ceļojuma pirkšanas. Numuriņš 7 dienu laikā netika tīrīts, tualetē ūdeni nolaist nevar, duškabīne netīra un dūšīgākam būtu pagrūti nomazgāties. Siltais ūdens parādījās pēc iemītnieku sūdzībām, 4 -jā dienā. Brokastis vienveidīgas: tomāti un gurķi, vārīta ola vai cepta, maize, sviests, viena veida sausās brokastis, apkaltušas vai jēlas bulciņas, nomirt badā nevar. Prieks Tūre un viesnīcas mājas lapā norādītas bildes neatbilsts patiesībai. Vienīgā patiesība, ka viesnīca atrodas 800 m no pludmales. Padomājiet vai izvēlēties šo viesnīcu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes