www.sudzibas.lv Prieks Tūre ekskursija uz Horvātiju

Prieks Tūre - ekskursija uz Horvātiju

Brauciens bija uz Horvātiju. Gids bija sliktākais kāds iespējams vārdā Andris Kaju no Aizputes, bijušais sporta skolotājs, kurš par valstīm kurām braucām cauri un pašu horvātiju sniedza informāciju no wikipedias un tikai pamatinform'aciju par tautsaimniecību un platību un viss. Ja bija kāds apskates objekts tad gandrīz vienmēr informācija bija izdomāta,ko vēlak internetā pārbaudījām, tika melots pilnīgi par visu,sastāstija ka iespējams ar autobusu aizbraukt uz blakus pilsētu un atnākt ar kājām atpakaļ-aizbraukt bija iespējams, atnākt atpakaļ gan nebija iespējams, jo bija jāiet gar kraujas malu kur tikai veiksmes dēļ neviens nenositās. Gandīz visi sastrīdējās ar šo gidu. Palikām Horvātijā apartamentos- kuri piederēja mafijai un sen bija aizliegts tur izmitināt tūristus un apstākļi iekšā vienkārši bija briesmīgi. Autobuss pa ceļam vēl saplīsa jo bija vecs lamata ar salauztiem krēsliem. Protams ka autobusā visu ceļu rādija BRIESMĪGAS krievu filmas krievu valodā( mājas lapā bija minēts ka ekskursija būs tikai latviski un pa tv rādīšot latviski).NEKAD NEBRAUKŠU AR PRIEKS, jo galā sanāk vienīgi bēdas.

M

Komentāri (3)

K kliivlens 13.06.2015

ko var gribeet maksaajot par celojumu taadas summas? tipa cereejaat, ka izmitinaas 5 zvaigzhnju viesniicaa?

M maarciks 05.07.2015

kāds sakars ar 5 zvaigžņu viesnīcu? vajadzēja izlasīt ko uzrakstiju pirms te meties aizstāvēt savu firmu, ja pati valsts šos apartamentus atzīst par dzīvošanai nepiemērotiem, kā tur vēl var izmitināt tūristus ???

L lindaz 10.07.2015

Andris Kaju, sporta skolotājs no Aizputes jau gadus trīs kā jau ir miris! Vieglas smiltis viņam! Fakti ir sagrozīti - iespaids ka kāds vienkārši grib nomelnot firmu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes