www.sudzibas.lv Prieks Tūre turisms Melnkalne

Prieks Tūre - turisms Melnkalne

Brauciens uz Melnkalni ar kompāniju PrieksTure (augusts-septembris 2014). Brauciens uz Melnkalni ar autobusu ir ļoti garš. Autobusā problemas ar kondicionieri. Bieži ir parāk karsts un ir sajūta, ka nav ar ko elpot. Brauciena laikā 5-6 reizes jāiet pie vadītāja lūdzot regulēt gaisa temperatūru autobusa salonā. Pieturu laika kondicionieris ir vienmēr izslēgts, pat ja autobuss stav saulē. Istabiņas ir ļoti vienkatšas, dažas ar balkoniņu, bez virtuves. Māju saimnieki bieži nerunā krievu vai angļu valodās.Kopumā brauciens organizēts atbilstoši cenai, jāreķinās ar ļoti ilgu braucienu, vidēji komfortablu autobusu, vienkaršu neromantisku istabu ar minimāli aprikotu kopējo virtuvi (viena virtuve uz 8-10 cilvēkiem).

A

Komentāri (4)

T taisniba60 01.09.2014

Cienītais, liekas, ka nekad nekur neesat ceļojis.Kādas pretenzijas -ilgs brauciens, nu ceļo ar lidmašīnu.Kondicionieris autobusam stāvot vienmēr tiek izslēgts.Pats kaut kādus murgus raksta-vienkārša neromantiska istaba, atbilstoša cenai, vidējs autobuss...vietējie, kas nerunā Jums vēlamā valodā?Cienītais, izvēlieties atbilstošāku braucienu, ja maciņš to atļauj, nekļūstiet smieklīgs.

A Agita G. 04.10.2016

Nevienu sliktu vārdu nevaru teikt par ,,Prieks Tūri,,. Esmu ceļojusi gan ar autobusu, gan ar lidmašīnu. Visas radušās problēmas ceļojuma laikā, tiek atrisinātas. Cilvēki paši rūpīgi neizlasa ceļojuma aprakstu, kā arī paši kārtīgi neizpēta informāciju par izvēlēto viesnīcu. Kā rezultātā, NEPAMATOTI vaino tūroperatoru.

donna b 04.10.2016

Varbut vari padalities, uz kuram valstim esi celojusi?

A Agita G. 07.10.2016

Uz Horvātiju, Itāliju, 10.09.16. uz Krētu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes