www.sudzibas.lv Prieks Tūre гид Санта

Prieks Tūre - гид Санта

ни кому не советую ехать в путешествие с фирмой Prieks Ture.если гидом будет Санта!..вульгарная.неопрятная ...бррр!

Atbilde no Prieks.lv Pārstāvja atbilde 27.06.2016

Paldies par Jūsu atsauksmi!

Santa ir mūsu firmas zīme. Pa šiem gadiem ir saņemtas tik daudz uzslavas par viņas darbu, interesanto stāstīšanas veidu, par to, kā viņa spēj atrast kontaktu ar braucējiem, par to cik operatīvi viņa spēj rast izeju no problēmsituācijām. Ļoti daudzi tūristi pirms izvēlas, kur pavadīt savas brīvdienas , precizē Santas braucienu grafiku, lai brauktu tieši ar viņu.

Bet tā tas ir - mēs visi esam dažādi, kādam patīk tas ,kas citam nepatīk un otrādi.

Lūgums šo sūdzību atzīmēt kā atrisinātu!
Paldies visiem labajiem komentāriem!

L

Komentāri (4)

L LadyLusija 22.03.2013

ездила с Сантой в Париж-Версаль в октябре 2012 -всем советую только с ней ехать, особенно если вы едите туда в первый раз. В гиде важен профессионализм, а в внешний вид, как общеизвестно-дело вкуса...Не первый раз путешествую по Европе и мне есть с чем сравнивать, так вот, Санта, как мама-квочка заботилась о своих подопечных всё время от начала и до конца поездки, рекомендовала что лучше посмотреть, чтобы уложиться в свободное время. А про манеру изложения...если вы используете услуги Латвийской турфирмы-скажите спасибо, что с вами вообще говорят по-русски...никто не обязан подавать вам информацию на великом и могучем на уровне выпускника филфака в турпоездке экономкласса!

T taisniba60 01.09.2014

piekrītu

M Mincīte 15.04.2015

Braucu ar Santu uz Nīderlandes tulpju parādi un biju ļoti apmierināta ar ļoti rūpīgo un precīzo šī gida darbu, tāpat arī pārējie 40 šī brauciena dalībnieki. Vienmēr viss tika izstāstīts un parādīts iespējami labi. Domāju, ka gidam lētajos braucienos nav jābūt kā Anglijas karalienei, bet ja kādam ir šādas prasības, tad lai meklē personīgo ekstraklases eskortservisa pavadoni.
Skaidrīte.

F fuertoventura 07.11.2015

Не правда!Очень часто путешествую со многими гидами и никогда их не запоминаю.Санта(ездили с ней в Будапешт) единственный гид, путешествие с которой мне запомнилось на долго.Профессионал как гид, прекрасный, весёлый, общительный и простой человек, если бы все гиды были бы такими как она ездить было бы намного интересней.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes