Prieka Vēsts - PRIEKA VĒSTS

Tātad sāksu ar to ka tas bambālis-mācītājs gleške nepārzina bībeli-auns. Bļē panem vienu pantu kur rakstīts ticība ir pārliecība par neredzamo (kkaa taa) kr4 panjem sākumu "jo ticība ir..." un skaidro ka katram jau ir ticība. Idiot nahuj tu neapskaties kas tālāk seko pēc šiem vārdiem??

Tad vēl-biezi saka "manuprāt" vai "seit gan nav rakstīts bet es domāju ka kungs to domāja" vai "pār mani nāca svētais gars un es nolēmu parunāt par to... Un to... I d i o t tu skaidro bībeli vai kā tu domā??

Tad vēl kādā bļe prikolā dieva slavēšanas koncertā var būt "svaidījums ar svēto garu"?? Nahuj-biju uz linkin park konertu-tāds pats roks tikai tad ja tu kliedz un dziedi par dievu nevis par nāvi tad ir zajebiss...! Aa un tas ir pohuj laikam ka jēzus teica "bez maksas esiet saņēmuši bez maksas dodiet"?? Nah viniem kopncertu un dievkalpojumu ieraksti pārdodās tāpat kā maximā dvd filmas???

Kr4

Idioti bļēģ atveriet acis nav jums svētais gars jums ir viens pimpis ar ausīm, dirsā izdrāzts lohs kurs pat nezina kur ir minēts dieva vārds bībelē.

S

Komentāri (48)

E evita 15.10.2009

varbut Shalle vispirms tiec gala ar sevi un tad apruna citus... Tavi lamuvardi neko labu par tevi neliecina :(

š šeherezade 15.10.2009

Shalle, ar steigu uz baznīcu grēkus izsūdzēt!!!

E Es-se 15.10.2009

Diagnoze gatavs- slims cilvēks! Tev tiešām derētu grēkus izsūdzēt. Kauns!

P pufa 15.10.2009

Vai jums prāts, no Shalles baznīca var sagrūt! ar šitādu valodu, kā skroderim, tikai ar lielu līkumu baznīcai.

Vagons Komā 25.05.2020

It kā jūrnieki bija rupji

š šeherezade 15.10.2009

Nekas, kad cienīgtēvs slacīs Shallīti ar svēto ūdeni, tad visi nelabumi kaukdami ārā skries...un uzkod ķiploku, tas aizbaida dēmonus!!!Liekas, ka viens tāds dūšīgs un baigi nejauks Tev iekšā ticis un tagad tur spārdās!!!

M Mortīcija 24.10.2009

ja es interesētos par mācītājiem un citiem tādiem niekiem, es uzrakstītu to ko šalle, tikai kulturālākā valodā, bet tas tā.
bet jūs pārējie kristīgie-nu ja jums kkas nepatīk, tad vienkārši uzgrieziet muguru, jo jūs neesat diži labāki, tikai izrunājāties kkādā speciālā kristīgo valodā.tie jūsu mācītāji ir vnk cilvēki, a jūs esat viņiem fanu pulciņš.neviens nav svēts un perfekts. :P

D Dievameitiņa 05.11.2009

Šajā draudzē eju regulāri...man patīk esmu bijusi dažādās draudzēs, bet par šo var teikt:" Dzīva Dieva draudze" Katrā dievkalpojumā Dieva vārds uzrunā... Visi draudzes locekļi ir sirsnīgi un pārpildīti ar Dieva mīlestību. Mācītājs ir tikai Dieva kalps kas kalpo mums skaidrojot vārdu. Ļoti žēl ka atrodas " kristieši" kas to nemāk novērtēt...Ne man tevi nosodīt, bet izsecini pats/pati.

Vagons Komā 29.11.2020

Ja tu šodien nebūsi baznīcā,tev dzīvē būs nepatikšanas un 10 tâdi zvani no dažādiem cilvēkiem

H Hugo Djego 05.11.2009

Jā, Šalle, drusku atdziesti, ar tādu temperamentu tālu ticības dzīvē netiksi;)

S shalle 10.12.2009

ILGI NEESMU RAXTIIJIS SO ...NAHUJ LOPI KAS MANI APDIRSH JASAAAAAAA A NAHUJ TAS PEDERASTS TULKO BIIBELI KAA GRIB? BĻAGJ AI P**** [POHUJ-JA KĀDS NESAPRATA ***]SODIEN PARUNAASU PAR TO UN TO...ZAJEBAĻI

TĒVS MANI SLACĪS AR UUDENI MAII IR DEEMONI-TAA VIENS PEŽEVATS TEICA BET ES TAM MĀCĪTĀJAM PIE DIRSAS PIESĒJU SLOTU UN NOMETU VINJU NO 3 KILOMETRU AUGSTUMA TAAK A LAI IET DIRST TAS KROPLIS.

BET MORTĪCIJAI-VISU CIENJU VISMAZ VIENS CILVĒKS MAN PIEKRIIT. NE TĀKĀ DOLBAJOBNATIJI :d:d

R raivo 24.01.2010

visi tie sludinataji smird!!! noladetie krapnieki! ticigie atradusies!:D :D :D :D visus viena maisa tos ticigos un uguni pielaist!!!

S Saule 01.02.2010

Shalle!
Jautājums tev, kā tu zini, ka tas ko dari tu ir pareizi?? Mēs neviens nevaram nosodīt citus par to ko viņš dar, jo nezinām ir tas pareizi vai nav!
Vai tu esi painteresējies vai smēķēt, dzert, tusēt apkārt plus lamāties ir pareizi? Ja tu vari dot man pārliecinošu atbildi, tad neko neteikšu, bet visticamāk tādu nav, jo mēs parastie mirstīgie nespējam pateikt, kas šajā dzīvē ir pareizi, kas nav!
Nebūšu te baigā nosodītāja, bet uzskatu, ja cilvēkam ir labi, viņš jūtas labi kopā ar šo mācītāju, kopā ar draudzes cilvēkiem, kapēc viņš nevarētu tur atrsties un uz turieni iet un klausīties to, ko viņam stāsta! Ja tu jūties labi kopā ar cilvēkiem, kas lamājās, pīpā, dzer, apdirš citus tas, nenozīmē, ka tādiem jābūt visiem cilvēkiem.
Tāpat apdist var tevi par to, kā tu esi izteicis viedokli, cik ******* var atrast tavā tekstā! Es ar varu teikt, ka tu esi vienkārši viens liels mēsls! Bet vai es to saku??? Nē, es gribu teikt, ka vajag domāt ar galvu, ko mēs sakam, jo viss ar laiku nāk atpakaļ! Tas nav saistīts tikai Kristiešiem, pavēro, mūsu rīcības nepaliek nesodītas! Saku tev pēc pieredzes: Biju kopā ar kompāniju, viņi mani vienkārši ņēma un piekāsa! Es protams viņus nodirsu no galvas līdz kājām, ļaunāku cilvēku nevarēju atrast! Par to uzzināja visi tuvāk esošie cilvēki! Es viņiem novēlēju, kaut viņus ņemtu un aizturētu policija! Bet te tev nu bija, kad viņi iekūlās nepatikšanās, tad es pati gāju runāt ar policistiem, lai viņus palaistu un nesaņemtu ciet! tad lūdzu cilvēks, domā ko runā un dari un raksti! Viss neapzināti ar laiku var atmaksāties mums pašiem!
Tapēc padomā pirms tu nosodi citu, ka tu kādreiz nestāvi viņa vietā un nerunā tās pašas muļķības( kā tu saki)!
Sanāca gari, bet cerams tas dos kādu labumu visam šim murgam! :)

T tūrists 01.02.2010

* Jauna Domubiedru grupa visiem ceļotājiem, tūristiem. Laipni tiek aicināts ikviens pievienoties! *

Sveiciens visiem, kam patīk ceļot- apmeklēt svētvietas, muzejus, vai tāpat doties meklēt piedzīvojumus braucot, ejot ar kājam, vai stopējot...
Pievienojies pats un aicini savus draugus pievienoties!

Ir izveidota jauna dimaniska domubiedru grupa tieši ceļotājiem, kam patīk celošana, redzēt ko jaunu.
Domubiedru grupā dalīšanās dažādu cerļojumu, vai arī svētceļojumu pieredzē, informēšana par gaidāmajiem ceļojumiem, kopīgiem pasākumiem, arī svētceļojumiem, vai pārgājieniem ar kājām, vai braucot ar autobusiem. Ceļojumu un svētceļojumu grupu organizēšana'. Līdzbraucēju meklēšana. Kopēja iepirkšanās. Domubiedru tikšanās. Autostopi.

Aicinu ikvienu pievienoties:

http://www.draugiem.lv/group/7314/

Liels lūgums šo informāciju par šo jauno domubiedru grupu pārsūtīt tālāk saviem draugiem, paziņām, kam patīk ceļot.

š šalle 27.02.2010

TĀ BĻE SAULE...NU TAS BIJA AHUJENNA! xD TIP ES SAPRATU KA MAN IR JĀDOMĀ KO RUNĀJU...A KURŠ BĻEĢJ NO MANIS PATEIKTAJIEM VĀRDIEM NEBIJA PAREIZS?? JOBANIJS VRODS VISU LAIKU KKO DIRŠ NO SKATUVES CIK LABIEM VISIEM JĀBŪT A PĒC TAM BĀŽ SEV ZIEDOJUMU NAUDU PEŽĀ. TUR ARĪ VINJI ATZĪMĒ GAVĒNI..A NAHUJ ES TO JOBNATIJU AR SIEVU REDZĒJU ĒDOT RESTORĀNĀ KOTLETES? (PAC BIJU RESTRORĀNĀ UN REDZĒJU) TIP GAVĒŅA LAIKĀ ĒD GAĻU KAMĒR CITI SVĒTU IEMESLU DĒĻ TO NEDARA????/////??

N A H U J TO J O B N A T I J U!

ž žurkaKornēlija 27.02.2010

Shalleens ir dirsaa izdraazts bazniiczeens, taapeec te plosaas un aardaas...maaciitaajs sho panjeema priekshaa, bet laikam nebija iisti labi, taadeelj te aardaas...Blinj, pidari te savaakushies!!!

S smukaisOskars 27.02.2010

Cilveki, es uz baznicu neeju, vai tiesa visi, kas iet uz baznicu taa lamajas?vauu...nu vel jo vairak es uz turieni neiesu, nesaprotu jus pareizos, ticigos...leetos, dumjos.

S Saule 10.03.2010

Shalle!
Kas ir gavēnis??
Vai gavēnis ir tas, ka mēs atsakāmies ēst kotletes vai tas, ka mēs paši izmeklējam savu sirdsapziņu un nožēlojam visus savus grēkus, pārkāpumus, kas mums traucē dzīvot! Ir vairāk jāmīl tuvākie jācenšas būt sirsnīgākiem, kā tev piemēram ieteiktu pamēģināt iztikt bez lamu vārdiem, domāju, tev tas būtu diezgan pagrūti, bet pamēģini un tad padod ziņu, cik sekundes izturēji bez ******! Gavēnī, nevaram ņemt un atteikties vispār neest, tas jāskatās no veselības stāvokļa, pēc tā cik smagus darbus darām, bērniem noteikti jāseko līdzi, lai viņi ēstu pareizi, nevis padzird "gavēnis" viss es dzeršu tikai ūdeni, vecākiem jāseko līdzi! Gavēnī mēs atsakāmies no lietām, kas mūsu dzīvi ir aizpildījušas tā, ka nekam citam neatliek laika!
Un vēl, ja gavē, negavē publiski, oooo super es gavēju ...dienas, es tur nometu ...kg, super tu ar tā vari?? Tas nav gavētājs, tas ir diezgan liekulīgs cilvēks, kas grib, lai viņu ievērotu, viņam vienkārši pietrūkst uzmanības!
Dievs redz visus un redz mūs katru! Mums nav jātaisnojas citiem, cik reizes dienā lūdzam, cik reizes esam ko labu darījuši, tāpat katrs mēs atskaitīsimies pastarā tiesā katrs pats par sevi! Tad būs iespējas katram lepoties ar savu, cits leposies ko labu izdarījis, bet cits varbūt būs priecīgs pat par sliktiem darbiem! Katrs mēs esam individuāli atšķirīgi, tāpēc nevaram spriest par citiem!
Oks, piedod, ka sanāca atkal tik gari, bet interesanti ir, ka var uzzināt cita viedokli un izteikt savējo! Tavs viedoklis ir ļoti interesants! Tu uz visu noskaties ar tik pesimistisku viedokli?? :)

E Eveliiina 05.03.2020

Tieši tā...ar Mīlestību un iejūtību pret rupjību un ..TO, KURŠ vēl ceļā

L lucija 10.03.2010

Vilnis Gliška ir lielākais krāpnieks un viltvārdis. Paskatieties viņa reklāmas rullīti- tur visa viņa ģimenīte smaidīgi, laimīgi apceļojuši visu pasauli. Dārgi hobiji. Nu skaidrs, ka tas viss par Jūsu naudiņu. Visas sektas dzīvo uz ziedojum. Gliška ir glums nesimpātisks tips, viņš pats noteikti pat netic tam ko runā, bet kā gan nerunāsi, ja naudiņu gribās. Vot tas ir biznesiņš, tur malku nav jāskalda, tur vienkārši pa ausīm nobrauc un pilnas kabatas. Paskatieties cik viņu ir saradušies un visi ir mācītāji, visiem dārgas mājas Garkalnē.
Atcerieties, tās nav ne baznīcas, ne draudzes, tās ir sektas un sektants VILNIS GLIŠKE ir blēdis . Un tur iet tie, kuri grib lai vilnis uz viņiem varētu vārīties un ceļot. Paši neraudiet

V vots 25.04.2018

Piekrītu Lucijai. Pilnīgi pareizi. Tie muļķi ziedo afēristam, kuram pēc tam nav jāstrādā, bet var par citu naudu parazitēt. Nesaprotu kur skatās Tiesībsargājošās iestādes. Šitādiem cietumā vieta!

D doctor 11.03.2010

Trakākis, ka aiz svētulīgās maskas slēpjas alkatīgs, mantrausīgs cilvēciņš, kuram primārais dzīvē ir tikai un vienīgi NAUDA.

I ieva 18.03.2010

Vispirms jau Vilnis Gleške...nevis Gliške :)
Tad nu stipro vārdu rakstītāji...aizejiet uz Prieka Vēsti paši un par visu pārliecinaties personīgi.
Iepazīstaties ar draudzi un macītājiem, un, tad veidojat savu priekšstatu.

S shalle 22.03.2010

sarunaats ieva! aiziesim lai es iespraustu slotu vinjam dirsā. :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes