www.sudzibas.lv Premaman bērnu apģērbs nekvalitatīvs apģērbs

Premaman bērnu apģērbs - nekvalitatīvs apģērbs

Premaman veikalā iegādājos bērnu džinsus par LVL 18.00, kam pēc pirmās mazgāšanas audums vīlēs izšķīda, biju šokā, jo nekad neko tādu nebiju redzējusi. SEN BIJU DZIRDĒJUSI, KA PREMAMAN VEIKALĀ DAUDZĀM PRECĒM IR SLIKTA KVALITĀTE, TAGAD ESMU PĀRLIECINĀJUSIES PATI...VAIRS TUR NEIEŠU, JO KVALITĀTE NEATBILST CENAI.

M

Komentāri (11)

I Ilga 22.09.2009

Nu i gan... Pirkt tagad pa 18 ls, džinus!!! ŠOKS MANS!!! Kur prāts? Tās džinsas jau ir pārvalkātas, un noliktavā mētājušās, kā lupatas! Zinu daudzus veikalus, kur tā ir! Drēbes nolitavā kā lupatas mētājas, un tad izvelk ārā, un pārdod! Debīla! Nekad nepirkšu džinsus pa 18 ls.

J Jānis 22.09.2009

Ilga-pa cik tad tu pirksi, pa latu?

Z zelma 22.09.2009

es domaju, ka ilga zemak pa 60ls uz dzinsiem neskataas.
haha.

D D 23.09.2009

nja, bērnu brēbēm tērēt n-tos latus ir neprāts...bet es ar biju ievērojusi, ka Premaman baigās cenas visam, cepurītes pa 10 Ls un uz augšu, bet kāds laikam pērk ar par šitādiem cipariem, ir taču daudzi citi veikali, kur par normālām cenām labas kvalitātes drēbes tirgo.

Z Zuze 24.09.2009

par 18 latiem var uzšūt normalu vilnas mēteli vai nopirkt ko līdzīgi--nu bet bērnu bikses, vai vērts tā tērēties. Humpalās pa parīs sančukiem var nopirk, nebūs jau sliktākas, tāpat bērns pēc pāris mēnešiem nevarēs tajās ielīst

J Jānis 24.09.2009

Pa astoņpadsmit latiem pat audumu mētelim nevar nopirkt kur no vēl to uzšūt!:)

P Premaman komentārs 02.10.2009

Sūdzībā minētās bikses tika nopirktas par Ls 10, 95, jeb -40% no standarta cenas, kas bija Ls 18.25.
Iebildumi par bikšu kvalitāti tika iesniegti 2 mēnešus pēc bikšu iegādes izvirzot pretenzijas, par izdilušiem caurumiņiem bikšu galos.
Premaman slēdziens bija, ka caurumiņi ir radušies valkāšanas rezultātā kā dabīgs vasaras džinsu auduma struktūras nodilums. Klientei tika sniegta rakstiska atbilde, vēstulē arī norādot, ka Premaman lēmumu ir iespējams apstrīdēt veicot preces ekspertīzi. Ekspertīzei atzīstot, ka prece ir bijusi nekvalitatīva, tirgotājs klientam atmaksā visu preces vērtību kā arī sedz ekspertīzes izmaksas.

Ar cieņu,
Premaman

P pufa 02.10.2009

Vot šito saprotu, firma reaģē uz klientu sūdzībām. Bet varbūt tie džinsi ražoti līķu vajadzībām, lai zemē ātrāk sadalās...

M Monta 20.10.2009

Tās bikses pēc vienas mazgāšanas bija izšķīdušas arī pie jostasvietas augšā un Premaman grib, lai jūlijā izpārdotās pavasara džinsus bērnam velk vasarā 25 grādos, sākām nēsāt septembrī, tad arī izšķīda
GALVENAIS IR VEIKALA ATTIEKSME, KA PIRCĒJS IR IDIOTS, KURŠ NONĒSĀ MANTU UN TAD PRASA NAUDU ATPAKAĻ. Jā, arī par 10.95 LVL bikses uz 4 reizēm ir sālīti. Tāpēc vairs neiepērkos PREMAMAN, jo nevēlos vairs mētāties ar naudu par nekvalitatīviem apģērbiem(p.s.tā nebija vienīgā reize, kad bija problēmas ar viņu apģērbiem, vienkārši šitas bija kronis visam). Jauku visiem dienu.

E Eduards 20.11.2009

Nezinu kā par apģērbiem, taču par tur iegādāto autosēdeklīti par visai sakarīgām naudiņām (manā skatījumā - 68Ls par tiešām kvalitatīvu mantu, kas kalpo bez izdiluma un jebkādām sadalīšanās pazīmēm jau 3 gadus), piedevām, manuprāt, drošu(salīdzinājumā ar redzētajiem līdziniekiem), nevaru neko sliktu teikt. Ir jau prātīgi bērna drošībai tŗēt miljonus, bet var to pašu dabūt arī stipri lētāk.

K Kristine 23.12.2010

Varu ieteikt jaunu bērnu apģērbu veikalu Rīgā, Kr. Barona ielā 25. Cenas normālas, sortiments nesalīdzināmi labāks kā citur, kvalitāte ļoti laba.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes