poliklīnika "Imanta" - maksas telefons

Ar mūsu Latvijas medicīnas pakalpojumiem tā jau nav diez cik labi, bet tas, ka poliklīnikā :Imanta" uzlikts maksas telefons, pa kuru sazvanīt reģistratūru jeb izsaukt mājas vizītē ārtsu ir unikums! Man šis prieks izmaksāja telefona rēķinā gandrīz 6 Ls, tikai lai piezvanītu un izsauktu ārstu uz mājām, jo ar 39 grādu temperatūru pašam doties uz poliklīniku būtu stulbi! Turklāt savienojumu gaidīju aptuveni 13 minūtes. Tas pats bija ar citu manu ģimenes locekli, taču šoreiz gaidīšanas režīms, līdz kāds pacels klausuli bija aptuveni 30 minūtes, par rēķinu, kas atnāks par telefonu pat baild domāt! Jo par katru gaidīšanas minūti tiek atvilkta konkrēta naudas summa, kam tas atkal ir izdevīgi!!??? Lūk cik lēts prieks ir ģimenes ārsta izsaukšana uz mājām - 10 - 15 Ls par vizīti plus vēl tikpat par to, ka esi sazvanījis!

M

Komentāri (5)

S smīkņa 10.04.2013

kranci, tev vajadzētu kādu kaukāzieti uzrīdīt! Veselības centra "Imanta" reģistratūras telefona numurs ir 67410952, tas nav nekāds maksas numurs, pēc numuri.lv datiem tas ir SIA "Telenet" tīklā. Es ieteiktu, lai nākamo reizi, pirms raksti kārtējo sūdzību, tu iedarbini smadzenes, bet es to neteikšu, jo apzinos, ka smadzeņu tev nav.

S sanene 10.04.2013

Smīkņa, mans kaukazietis- tiesa gan meitene - nu neēd viņa krančus. Man gan bija nepatīkam pieredze ar ģimenes ārstu konsultatīvo telefonu - pati esmu mediķis un lūdzu palīdzību strutainās ķirurģijas palīdzībā- aizsūtīja man uz jebkuru tuvāko traumpunktu, bet beigās izrādījās, ka palīdzību sniegt var tikai Lievārdes ielā - mazs ceļojums pa Rīgu.Bet kaukāzieši ir labas būtnes un māk lietot telelefonus

S smīkņa 10.04.2013

sanene, ja tu būtu mediķis, lieliski apzinātos, ka daudzas problēmas pa telefonu nemaz nevar aprakstīt un bieži dakterim pacients ir jāredz, lai varētu palīdzēt. Un kāds Ģ.Ā. konsultatīvajam tālrunim sakars ar konkrēto sūdzību?

M MarisGatis 15.04.2013

smīkņa, tu gan esi baigais lietpratējs. Bet ne tu tur esi bijis un ne tu saņēmis telefona rēķinu...

S smīkņa 15.04.2013

Māri, tu joprojām uzskati, ka poliklīnika ir vainīga pie tā, ka tu neesi iepazinies ar sava telefona operatora tarifiem? Un tev taisnība, es tādu rēķinus nesaņemu, jo orientējos pakalpojumos, kurus lietoju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes