pirkstaini - nozaga

Es autobusa atstaju pirkstainus, kad braucu uz majam, nakosaja diena paprasiju, vai nau atrasti, pateica ka nebija nekadu pirkstainu, vini bija melna adas krasa.Autobusu marsruts bija-Rezekne, Kaulaci, Sakstagals, Rezekne.Pirksainus pazaudeju pagajuso menesi.Ja kas atrod, jus varat pazinot, pa tadu talruni-25948196.

I

Komentāri (5)

D DreamLV 12.02.2010

autobusā daudz ko var aizmirst un ka kāds to atrot paņem un neskaitās zakts un piesevinās. ja nav neviens ņēmis tad kad beidz maršrutu autobusa šoferis viņš pārbauda vai kas nav kādam aizmirsies. un to matu nodot dispečeram.

@ @@@@@ 12.02.2010

podbiraj viroženije!kas tev kāds izņēma no somas vai ar varu atņēma, nevajag pašai but izklaidīgai, ja pēc tevis palika autobusā cilvēki un to nav pie dispecera, kur nu būtu dzivi un apgalvoju, ka ne tāda vien lietas tiek atrastas, ar piebildi, ja kāds jau nepaņēma lidz to atrada šoferis un nenodeva dispečeram, a ta nozaga redz viņai, neapdomīga persona vienkārši un jānes atbildība par nepiemērotas leksikas izmantošanu!

H Hugo Djego 12.02.2010

Labi, ka zābakus nenozaga.Rokas vari iebāzt kabatās, bet ar kājam kabatās būtu krietni sarežģītāk pārvietoties.

D dddd 13.02.2010

atradi par ko sūdzēties.labi ka galvu autobusā neatstāji!

G gumija 05.05.2010

Vai pirkstaiņi bija no nēģera ādas, ja jau bija melnā ādas krāsā?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes