www.sudzibas.lv Pineapple studios Fotogrāfs - Vjačislavs Šišlovs

Pineapple studios - Fotogrāfs - Vjačislavs Šišlovs

Vēlejos padalīties ar savu pieredzi par fotogrāfu Vjačislavu Šislovu. Nopirkām kuponu uz ģimenes fotosesiju, aizgājām uz studiju Raunas ielā 44/1-2, Rīgā, tur mūs sagaidīja Vjačislavs Šišlovs, pārģērbāmies fotosesija nu un teicu, lai ierāa mums kā stēvēt, lai smukāk sanāktu, jo mēs pirmo reizi vispār esam fotosesijā kā tāda ... bet viņš tik noteica, stāvat ka gribat, es tik fotografēšu.... Nu nekas cits neatlika, paši grozījamies cik nu mācēdami... Nu tā viņs kautko knipsēja. Tad pārgērbāmies nākamajam bīldēm, bet šis lasa savu avīzi ... teicām, ka esam gatavi, nu tad šis knipsēja tālāk. Tad nu pēc visa teica, ka 2 nedeļu laikā bildes būs, jo visas tiks apstrādātas. Gaidījām 2 ned, bet nekā, tad 3 dienas pēc kārtas zvanījām, katru reizi solija šodien, šodien... ceutrtajā dienā nosūtījām e-pastu, tad tomēr sagaidījām bildes un bijām nepatīkami pārsteigti ... Bildes nekvalitatīvas un nu nezinu, kur izpaudās apstrādāšāna .... dažas bildes gan bija melnbaltas uztaisītas, kas bija galīgi garām ... laikam tā skaitījās apstrādāšāna.
Var jau būt, ka tā attieksme bija tāda, jo mēs gājām ar kuponu un nebija jāmaksā pilnā cena, bet nu domāju, ka jebkurā gadījumā jāstrāda kvalitatīvi. Tā ka tiešām neiesaku nevienam šo fotogrāfu!!!

Komentāri (4)

Z ZanneTTa 31.07.2015

У нас с этой студией ситуация была не из самых приятных. Друзья на годовщину свадьбы подарили нам подарочную карту на фотосессию. Приехав туда нарядными в назначенное время и день, с детьми, с другими нарядами и различным реквизитом, мы наткнулись на закрытые двери. Когда я стала звонить на номер, по которому записывалась на фотосессию, он оказался не доступен. Женщина, которая сидит на Раунас 44/1-2 на ресепшене, дала мне другой номер, по нему мне ответили. Фотограф начал говорить что мы якобы были записаны на день раньше и сами не приехали на съемку! Потом пошло что-то невнятное о том, что накануне два человека от съемки отказались, он мне звонил, на что я сказала, при чем тут другие люди и вообще у меня нет непринятых вызовов, он ответил что у меня телефон был занят. Такого бреда от взрослого, адекватного человека, я еще не слышала. В итоге я спросила состоится ли фотосессия, он сказал что может на следующей неделе, я ответила что на следующей неделе мы уже не можем. Советую всем хорошо подумать, прежде чем связаться с такими непрофессиональными, безответственными людьми.

M magonite30 20.01.2016

Ja toze ne sovetuju idti v etu studiju.Fotograf Gatis Dziļums,fotografiroval nas kak mi sami vstovali,necego sam ne predlogal.10 svoih obrabotanih fotografij zdjem uze 1,5 meseca,na inbox ne otvecaet.Wli po kuponu,ne fotostudija a bomžatnik

L Līga Vengreviča 02.02.2016

Arī mēs šodien beidzot tikām uz fotosesiju. Briesmīgi,ko lai saka. Viss sākās ar to, norunātājā laikā fotosesija nenotika,jo viņš (Gatis) nebija pierakstījis mūs. Tad nu pēc garām pārunām tikām citā laikā,citā vietā. Iepriekš braucām uz Raunas ielu,tagad uz Valdemāra. Jaunā studija nekopta,neiekārtota un saldajā fotogrāfs,kurš nepiedalās ar idejām kā,ko labāk. Argumentēja,ka nedrīkstot,jo esot bijis incidents kad kāda neapmierināta kliente esot izvazājusi pa instancēm,jo fotogrāfs esot ieteicis nepareizu pozu. Smieklīgi!
Sāpe par to,ka tā bija mana dāvana dzimšanas dienā,ko uzdāvināja vīrs, realizējām kāzu gadadienā kopā ar vedējiem. Tik neieinteresēts fotogrāfs vēl nebija satikts,un vrb tas tikai tāpēc,ka pirkts lieliskadavana.lv kā kupons/dāvanu karte! Cerams ka kaadam ir pozitīva pieredze ar Pineapple studios.

A alydzhan23 12.04.2016

Хотим присоединиться к комментариям! Никому не советуем туда обращаться! Фотостудией это не назвать, и находиться совсем по другому адресу.. Белые стены, табуретка.. всё! Нет ни зеркал, ни атрибутики! Переодеться негде... Профессионализм фотографа на нуле! Дай обезьяне профессиональный фотоаппарат, сделает лучше! Делали беременную фотосессию, остались недовольны... Пришлось всё обрабатывать, замазывать на фотошопе самим.. Их 10 обработанных фоток шли к нам месяц! Добавили просто контрастность, одежда слилась с фоном, синяки под глазами, красота вообщем!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes