Pīlādzītis Kuldīgā - kafejnīca

Kafejnīcā Pīlādzītis strādā agresīvi noskaņoti un neiecietīgi darbinieki. Īpaši tas attiecas uz rudas matu krāsas darbinieci. Īpaši vēlos , lai  šai ziņai pievērš uzmanību visi suņu īpašnieki un draugi. Kad ģimene ar bērnu un nelielu dekoratīvu sunīti - levreti (https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Levrete) iegāja kafejnīcas Pīlādzītis vasaras dārzā, darbiniece ar rudajiem matiem , nekautrējoties un rupjā formā sāka vētraini skaidrot par suņu kaitīgumu un pat mēģināja ar roku  sunītim iesist. Bērns no visa redzētā un dzirdētā bija vienkārši šokā !!! Bija grūti paskaidrot, kāpēc dusmīgā tante tik briesmīgi izturas pret viņas mazo mīlulīti. Ceļojot pa Eiropas valstīm nekur nav piedzīvota šāda attieksme pret suņiem , īpaši nelieliem. Parasti darbinieki pat atnes sunītim bļodiņu ar ūdeni. Aicinu visus suņu īpašniekus atcerēties par šādu attieksmi un mest lielu līkumu kafejnīcai Pīlādzītis, jo atbalstīt šādus cilvēkus ar savu naudu ir pilnībā nepieņemam

S

Komentāri (10)

M Miss_ 23.06.2015

Suns nav jāvazā līdzi uz ēstuvēm- kad Jūs- Zoo dārza īpašnieki to sapratīsiet? Poh kāda izmēra... Mani šķebina no šiem spalvainajiem radījumiem. Pareizi Dara- ++++++ darbiniecei!

A aramiss 25.06.2015

Tieši tā, varēja vēl vairāk to dekoratīvo suni ieklapēt!...Smadzenes reizi kustināsiet!...Dzīvojiet savu īpašumu teritorijās ar tiem saviem suņiem, ko Jūs vazājaties ar tiem suņiem pa cilvēkiem domātām vietām un zīmējaties?! NAV NAV nekāda izmēra suns jāvazā pa publiskām vietām - ko Tu teiktu, ja tavs dekoratīvs suns kāda spēcīga urlas bērnu nobiedētu - Tu domā viņš Tavu suni paglaudītu? Man liekas tā būtu pēdējā diena, kad Tu savu pudeļbirsti būtu redzējusi!

S Suncīts 25.06.2015

Visa tālāka ķengāšanās tikai apliecinās to, ka kafejnīcas darbinieku un viņu līdzjutēju attieksme pret klientiem ir nojaušama palasot konentārus.

T taa_esmu_es_iVETA 25.06.2015

http://www.sudzibas.lv/kafejnica-piladzitis-kuldiga-c40912.html

T taa_esmu_es_iVETA 25.06.2015

iveta ALLO tu varbuut veel tresho suudziibu ievietosi?

L Lepnā Lavīze 25.06.2015

Nabaga trollis, pat nefiltrē, ka man ar sunci viedokļi pilnīgi pretēji.

I iveta_lossssen 26.06.2015

uzmaniibu visi, informeeju, ka iveta ir izliidusi no miskastes.vina tik looti ir apdaliita dziivee ka pat sajaa portaala nespeej nomierinaties un nestastiit visiem par savu nozheelojamo dziivi daugavpilii un nabadziibu kuraa dziivo.
kas ir samiizies kad tevi vietaa nolika? ko vairs neņaudi?
ko vairs nerej kaa agresiiva kuce? da kas tu taada suudene esi lai uzdotu man vispaariibaa jautaajumus? seedi sava smirdiigaja miestaa, un neņerksti.

F fii 02.07.2015

С собаками дома надо кушать а не по кафешкам шастать.

G ggggggggg 02.07.2015

Nesens gadījums no dzīves - ārā apmācies, vēss, mazliet līst, eju uz mazu pārtikas veikaliņu, skatos - piebrauc mašīna, izkāpj korpulenta dāmīte ap gadiem 40, paķer savu mazo sunīti un ieiet veikalā, ejot gar plauktiem paķer divas lietas un iet uz kasi. Veikalā viņa bija labi, ja 5min, un tagad pasakiet man, ka tā nav tikai izrādīšanās ar tiem miniatūrajiem dzīvniekiem, nevis bezizejas situācija, kad suns tiek paņemts līdzi. Tās 5min sunim nekas nebūtu noticis, ja pasēdētu mašīnā. Un pēc tam tās nenormālās suņu fanātes kliedz, ka pārdevējai pie kases ir lakoti nagi un netiek ievērotas sanitārās prasības.

P Pug 02.07.2015

Sūdzība saprotama. Kafejnīcas darbinieces pienākums bija toleranti, pieklājīgā formā izskaidrot iekšējās kārtības noteikumus un, nepieciešamības gadījumā, palūgt atstāt telpas, nevis agresīvi reaģēt un nodarboties ar patvaļu. Šāda rīcība tikai nodara kaitējumu dotā uznēmuma reputācijai, jo kafejnīcas personāls un attieksme pret klientiem ir tā "seja". Atcerēsimies veco labo teicienu "klientam vienmēr ir taisnība". Saprotu sūdzības rakstītāju, jo pati esmu vairāk kā puseirorpu izbraukājusi, bet tik neiecietīgu, mežonīgu, agresīvu un nepieļaujamu attieksmi pret līdzi paņemto dzīvnieku sabiedriskā vietā esmu sastapusi tikai šeit. Kaut gan Rīgā, piemēram, ir arī suņiem draudzīgas kafejnīcas. Nosaukumu precīzi nepateikšu, bet tā ir kafejnīca pašā Vecrīgā uz Tirgoņu un Kaļķu ielas krustojuma. Ļoti patīkama attieksme no personāla puses - karstā dienas laikā sarūpēja ūdens trauku manam sunītim.
Vēlos izskaidrot, ka suņu ņemšana līdzi sabiedriskās vietās nav domāta kā izrādīšanās un lielīšānās. Vienkārši ir jāsaprot, ka cilvēks to dzīvnieciņu var uztvert arī kā pilntiesīgu ģimenes locekli. Katrā gadījumā, dzīvnieka atstāšana automašīnā nav tas labākais risinājums. Un, pieļauju, ka 5 min pavadītas veikalā nevienam neko sliktu nenodarīja.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes