Pik Nik Parks - serviss

Pēc bērnu ballītes nolēmām ar viesiem aizbraukt uz Pik Nik parku, lai bērni varētu vēl ar mašīnītēm izbraukāties un zvēriņus apskatīt. Pūlkstens jau bija ap 18.30, bet tā ka parks darbojas līd 20.00, tad domājām uz stundiņu izbaudīt parka priekus. Pirmkārt ierodoties vārti bija slēgti un nevienas dzīvas dvēseles. Staigājām apkārt, salām - neviena. Tad sākām zvanīties, un mums teica, ka tūliņ ielaidīs. Salām vēl 20 minutes, kamēr atnāca vīrietis un atvēra vārtus. Bija sācis jau satumst, bet nu mums pilna pārliecība, ka ta kā parks strādā līdz 20.00, tad gan jau, ka par visu ir padomāts - bet nekā. Iekšā piķa melna tumsa - nevienas lampas, nekāda apgaismojuma - zero! Nezinu, kāpēc viņi norāda darba laiku līdz 20.00, ja tur reāli pec 17.00 vairs nevar ieiet! Otrkārt nodomājām - štrunts ar tumsu, tāpat forši padzīvosimies, bet kad apskatījām to neko, par ko būtu nauda jāmaksā, tad pārdomājām. Nu jebkurš Rīgas rotaļlaukums ir labāks! Un vēl visi celiņi, pa kuriem ir paredzēts braukt ar mašīnītēm mazajiem, visi rotaļu laukumi peldēja nenormālos plūdos - tā ka mazie būtu slapji no galvas līdz kājām. Nu ja reiz tiek piedāvāts braukt ar mašīnītēm, nu tad uzberiet vismaz ceļu, pa kuru braukt!!! Nu kaut kā ļoti vīlāmies - neticiet tai skaistajai mājas lapai!

P

Komentāri (1)

I ivans.serg 24.08.2022

Pilnīģi piekrītu.

Ļoti vīlies, apmeklējot 2022 gada 23 augustā “Pik Nik parku” Rīga, Jūrmalas gatve 78D. Kvalitāte 1 no 5. Nevienam neiesaku apmeklēt Pik Nik parku Rīga!
Biļetes paņēmu uz sievas dzimšanas dienu un uzaicināju tuvākos no ģimenes lokā. Galvenais bija bērniem izklaidēties uz piepūšamā ūdens slidkalniņa un pabraukāt uz kartingiem.
REALITĀTĒ, pilnīga antisanitārija, viss netīrs, daudz kas salauzts – vienkārši atputamies miskastē!

Reklāmā www.lieliskadavana.lv bija noradītas piepūšamas atrakcijas un piepūšamais ūdens slidkalniņš (tāpēc arī apmeklējām parku), bet tas ir tāda stāvoklī, kā tas - mūs šokēja.
Piepūšamās atrakcijas ir netīras, smiltīs, lapās, zālē... FEKALIJAS - Un no turienes ir nepatīkama smaka.

Ūdens slidkalniņš atstāja nepatīkamo iespaidu. Slīdkalniņa galā bija NETĪRS SMIRDĪGS dzeltens ūdens kopā ar lapām un dubliem.
Slidkalniņš pārsvarā nestrādāja, kā darbinieces teica bija salauzts ūdens sūknis.
Kāpnes, kas ved uz kalniņu, ir bīstamas dzīvībai, tie jau sapuva no mitruma.
Augšējie 2 pakāpieni ir 45 grādu leņķi, kas ir bīstami. Sieva kāpjot pa kāpnēm ar dēlu nokrita un savainoja plaukstu un dabūja zilumus sānos (labi kā nenokrita dēlam virsū).
Darbinieki par to tikai pamāja kā JĀBŪT uzmanīgam.
Neviens no darbiniekiem neskatās, kā notiek nolaišanās process no kalniņa. Bērni, nobrauc kā grib, dažreiz pat negaidot kad noslīd iepriekšējais, uzbliežoties virsu maziem bērniem.

Piknika galdi nav labā stāvoklī, krāsa nolobījusies un galdi netīri. Nojume virs galda ir šausmīgā stāvoklī, viss ir zaļš ar pelējumiem un caurumiem, daži caurumi aizlīmēti ar lenti.
Žogs vispār ir smieklīgs, taisīts no koku atkritumiem.

Baseins ar laivām ir šausmīgā stāvoklī. Ūdens ir zaļš un smirdīgs, gluži kā purvs.

Mini zoodārzs. Jā, šķiet kā paši dzīvnieki ir kopti, bet pārējais viss netīrs.
Dzīvnieki nav baroti, ubago pēc ēdiena.. Citos zoodārzos dzīvnieki ir mierīgi attiecībā uz pārtiku.
Bet galvenais, ka viņi ir veseli - tas priecē.

Kartingi tur... Trūkst vārdu .. Riepas tukšas. Uz tiem nav iespējams braukt. Šķiet, ka kartingu daudz, bet pilna kārtībā ar tikai 3.
Kartinga trases, kādu redzams bildē, nav kā tāda vispār. Šo vietu ieteicams SLĒGT rekonstrukcijai.

Skaidrs, ka darbinieku nepietiek.
Nav kam tīrīt uzturēt kārtību.
Trīs jaunas studentes ar tādu apjomu vienkārši netiek galā.

Šo parku mēs atradām vietnē www.lieliskadavana.lv, šai vietai ir labs vērtējums 4,8 un tā ir visaugstākā vieta reitingā, bet realitātē tikai 1 knapi var uzlikt.

Priekš kam bija maldināt cilvēkus? Būtu jauki, ja viss būtu tīrs un kārtīgs...
Ieejas biļete nav tās cenas vērta. 12 € bērnam un 7 € pieaugušajam. Bet realitāte, tur bīstami uzturēties, kā arī uzcenojums ir krietni pārspīlēts! Mes šajā atstājām 60 EURO braucot diezgan tālu ceļu no Garkalnes, bet iespaids drausmīgs.
Sievai sabojāts garastāvoklis viņas dzimšanas dienā.

Kā būtu, ja mēs kādam uzdāvinātu dzimšanas dienā? Cilvēks atnāktu tur!?, es jau noteikti būtu šokēts par TĀDU dāvanu.

“Pik Nik parks” bloķē mūsu vērtējumu Facebooka un pagaidām neko nekomentē.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes