www.sudzibas.lv PII B/d vadītājas nekompetence, slinkums vai mantkārība

PII - B/d vadītājas nekompetence, slinkums vai mantkārība

Vērojot no malas un daudz neiedziļinoties, b/d dzīvē viss liekas lieliski. Bet diemžēl kā viens liels kauna traips tam ir vadītāja.
Pagasts katru gadu piešķir b/d noteiktu naudas līdzekļu summu materiālu un rotaļlietu uc. lietu iegādei. Izrādās, ka vadītāja tos neizmanto paredzētajam mērķim, bet tā vietā rīko akciju "Palīdzēsim b/d", kuras laikā vecākiem ir jāatnes uz b/d kāda manta, spēle utm. Un vēlāk atskaitēs tās lietas uzrāda, kā iegādātas par domes piešķirtajiem līdzekļiem. Reiz viņa lūdza, lai vecāki palīdz uzcelt bērniem laukumu, lai tie kas var sagādā kokmateriālus. Bet izrādās, ka materiāli bija jau sen sagādāti, bet viņai nebija laika vienkārši parakstīt papīrus un aizbraukt pakaļ tiem. Laukums tapa pateicoties vecāku iniciatīvai (pakustinot domē sēdošos un atbildīgos). Kā arī smiltis smilšu kastē tika nomainītas pēc sūdzību iesniegšanas domē...un vēl daudzi, daudzi citi gadījumi. Vislielāko sašutumu manī izraisīja tas, ka viņa iedzīvojas uz bērnu rēķina - organizē teātra izrādi, savāc no visiem naudu, bet tikai nejauši uzzinājām, ka aktieri prasa krietni mazāk. Vadītāja nepacentās paskaidrot, kur paliek pārējā nauda un šķita, ka šādi viņa rīkojās ne pirmo reizi. Pateicoties vadītājai tika izjaukta arī bērniem ekskursija un Ziemassvētku uzvedums. Kā arī viņa iecēla sevi par muzikālo audzinātāju (nekāda). Mani tik izbrīna, kā viens cilvēks var paspēt būt par vadītāju 2 b/d, pasniegt muzikālo nodarbību un vēl strādāt mūzikas skolā.
Uz domi plūst neskaitāmas sūdzību vēstules, bet šķiet, ka domei ir pilnīgi vienalga, ko Knites kundze dara. Atbildes vēstules raksta pati I.Knite, bet tajās vienmēr tiek vainoti citi. Vai kāds var ieteikt, kur griezties, lai šo piepi (atvainojos, nenoturējos) vienreiz izmestu no siltās vietiņas??? Vai tiešām jāsauc TV???

M

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes