Narvesen - Krāpšana SIA DA RETAIL jeb Narvesen 1042 Origo

Narvesen Origo veikala vadītāja Dace Āmare krāpniece un negodīgā maksātāja (izbēg no nodokļu maksāšanas). Pēdējo algu negodīgi saskaitija un izmaksāja,samazināja stundu skaitu un viss. Ceru,ka neuzķersieties uz šo negodīgo darba devēju,lai iemācas cienīt cilvēkus,citādāk sievietei 34 gadi,bet izvedas kā pusaudze,zvanās un nepieklājīgi runā.

N Nokrāptais darbinieks 30.08.2016

Komentāri (5)

I iveta rotkaja 15.07.2016

'meklē durakus kas apmaksās viņu izstrūkumus,nekādā gadījumā neiet strādāt NARVESENOS,vadītāja slima,paranojiķe

N Nokrāptais darbinieks 30.08.2016

Alga ,kas tiek solīta ne tuvu nav 500€

D dacīte5 01.09.2016

Kiosks, Valdemāra iela 2, Rīga. Ļoti zems apkalpošanas līmenis, pārdevēja atļaujas klientiem izteikt aizskarošus komentārus, nelaipna attieksme. Izlikts logos sortiments neatbilst tam, ko faktiski var iegādāties.

R Rīdzinieks1 01.09.2019

Tas, kas ir logos izlikts ir butafora. Iespējams, kāda no šīm precēm nav vēl pasūtīta vai nav bijis pietiekams pieprasījums pēc tās.

D Dalnis Kalziņš 07.09.2016

ārprāts! Steidzami aiz restēm to Daci! Kā Latviešu sakamvārds saka "ko tu zini, ko tu mini, mati, padusēs vati" ļoti labi raksturo viņas nodarbošanos mārketinga kā arī narvesen preču darbienieku apkapošanas sfērā visās latvijā un baltijā!

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes