Pica Lulū - Kvalitate

Bija laime pasūtīt lulu picu. Tā nebija ne pirmā reize, un pat ne divdesmita. Līdz šim viss bija samēra ok. Pasūtot pēdējo reizi, saņemu loti ātri lielo picu, kura bija knapi silta un ka picas cienītājs varu pateikt ka tā ari nebija ipaši svaiga. Sazvanot atkal lulu lai pieteikt sūdzību, man operatore pasaka ka sūdzības pa telefonu nepieņem, ka jāiet uz mājaslapu. Labi, aizgāju, aizpildīju, saņemu automātisko atbildi ka ja mana sūdzība ir sazināšanas vērta, viņi ar mani sazināsies. Ka var nojaust, tā nebija tai vērta. Saldus dusus, lulu, prieks manis tu esi mirusi.

Z

Komentāri (3)

Pacco_al 15.11.2015

Da labi, ej un rij picu citā vietā, ne jau kāds deļ tevi bankrotēs.
Pāris reizes aplauzīsies citā vietā un klusām atvilksies atpakaļ, jo labais tiek iepazīts tikai salīdzinājumā.

A Agris77 26.11.2015

Ļaudis, esiet uzmanīgi ar pasūtījumiem no "Pica Lulu"!
Vakar veicām pasūtījumu, šķiņķa picas vietā atveda salami picu, vistas picu atveda sadegušu, abas picas bija aukstas un neēdamas!
Protams, ka kurjera klātbūtnē neienāca prātā atvērt abas kārbas un pārliecināties, kas tajās iekšā. Piezīmēšu, ka atrodomaies 5 min. attālumā no picas cepšanas vietas. Tas nozīmē tikai vienu - nekaunība un vienaldzība pret klientu, kurš maksā (un ne jau dažus eiro) par tām pļockām, sit augstu vilni!
Tauta, uzmanieties!

J Jānis Jaudzems 02.08.2016

belašus ēdiet no kaķiem ne lētās picas!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes