www.sudzibas.lv Lulū Pica apkalpošana un ēdiena kvalitāte

Pica Lulū - apkalpošana un ēdiena kvalitāte

Pirms dažiem mēnešiem ar draugiem pasūtījām picu. Atveda - smaržīga, garžīga, bet picā iecepti pat ne mati, bet gan KŪSAS.. nevis viena vai divas, bet vairākas, kas nepārprotami norāda uz to, ka tas bija apzināti.
Centāmies pasmieties, bet Tikko pasūtījām picu, gaidījām vairāk nekā stundu - picas nav. Zvanījām uz diennakts telefonu, jautājot par radušos problēmu, uz ko mums atbidēja, ka es esmu atteikusi pasūtījumu. Jāpiebilst fakts, ka es iepriekš jau biju norēķinājusies ar kredītkarti, kas ir vēl nesaprotamāk. Kāpēc, lai es atteiktu pasūtījumu, kad jau esmu samaksājusi + neesmu runājusi par naudas atzgriešanu? Ar sliktu garastāvokli un tukšu vēderu nosolos, ka vairāk tur neko nepasūtīšu.

A

Komentāri (6)

I Inokentijs 17.06.2010

laikam esmu stulbs ? ?? No sākuma atveda ar kūsām, bet pēc tam gaidījām un aizgājām gulēt tukšiem vēderiem kūsas nenobaudot ?
Kur ir domu grauds ? Ka kūsas bija vai ka neatveda ? Varbūt sapnis sūdīgs bija ?

( (::) 17.06.2010

no sākuma atveda tikai kūsas - zem to daudzuma tika meklēta pica. kad atklāja, ka picas nac, tad zvanīja un sūdzējās :D

MacBeton 18.06.2010

Daudziem ir problēma ar sakarīgu artikulēšanos.

K kailais 28.06.2011

Ja kas, tad tās kūsas ir no sēnēm un nemaz nav kūsas. Bet varbūt tikai zirgu ;DD

T theniger 11.05.2012

vakar pasutijam 45cm picu nakti, gaidijam 2h20min tad zavanijām pateica ka pica ir ceļā un ir 2 pasutijumi, laigan esam 5 km no picerija, un vel par picu bija jamaksa bet ja picu nepiegada 49 min laika pica par brīvu . un picas bija sajauktas, bija mazaka un siera, bet pasutijam skinka un lielo.

D donna 18.01.2013

Tikko atveda man piccu...ar 30 min. kavesanu...Nekad nedomaju ka pa 13 latiem var dabut tadu sudu...esmu soka, katrai halturai ir kaut kada robeza...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes