www.sudzibas.lv Pica pizzatime.lv

Pica - pizzatime.lv

Pasutiju picu, bildes bija skaista pica ar salami. Dabuju lielo picu40cm a 4 gabaliem salami. Otraa pica bija vel briesmiigak. Tas kas uz bildem neattiecas isteniibaaj.:((((( Taa ari nav garsiiga:(((( un daargi maksaa uz vienas bildes divas realas picas.... samakasaju pa akciju 11.70

H

Komentāri (6)

El85 07.03.2014

Man pazīstami cilvēki tur strādā un es biju dzirdējusi, ka tur vienu brīdi (oktobrī) strādāja jauns puisis, kurš negatavoja picas, kā lika citi cepēji un priekšnieks, viņam vairākas reizes teica, ka ir jātaisa kvalitatīvu, piepildītu picu, bet viņš to neņēma vērā. Viņu atlaida no darba.
Man gan ļoti garšo picas, varbūt arī atkarīgs no cepēja, bet visas reizes, kad pasūtīju bija ļoti garšīgi (pat labāk nekā Lulū un Chilli) un tagad vēl piedāvā Donutus mmm..
Ar visu esmu apmierināta!

Ausainītis 07.03.2014

Tās nav picas, bet gan krievu lepjoškas, kad sieviete mīklu izklapē pret savām netīrajām ciskām!

El85 08.03.2014

Un tu esi garšojis, lai ko tādu teiktu? Tu vispār esi bijis viņu virtuvē, lai teiktu, ka mīklu izklapē sieviete ar netīrām ciskām?
Tev ir jākaunas par tādiem vārdiem, varbūt tas ir gaumes jautājums, kā jau teicu man picas ļoti garšoja, varbūt ir cilvēki, kuriem negaršo, bet ne jau tāpēc ir tagad jāapsaukā kādu uzņēmumu.
Esmu dzirdējusi, ka picērijas priekšnieks ir ļoti labs cilvēks, viņš dara visu iespējamo, lai darbā pieņemtu cilvēkus ar labu pieredzi, kārtīgus un tīrus cepējus, un ļoti rūpējas, lai picas būtu kvalitatīvas. Protams jebkurā uzņēmumā var sākt strādāt cilvēks, kurš nepilda prasītos pienākumus, kas ir vienaldzīgs uz kvalitāti, bet ļoti ātri viņš tiek atlaists, un picērijas priekšnieks ļoti kontrolē to.

J Juris Miška 25.05.2015

Nu pabriesmīgi!

Sūtam jau 3 reizi, parasti bija sūdzības par piegādes ilgumu, jāgaida vairāk kā 2 stundas, kaut gan sola atvest pēc 1,5, bet šoreiz mērs pilns-auksta, apdegusi pica utt.

B Baiba 10.02.2016

Man viss patīk un garšo. Piegāde arī vienmēr laikā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes