www.sudzibas.lv Pēteris Broks, jeb Sia Krāšana, lietotu materiālu izmantošana celtniecībā

Pēteris Broks, jeb Sia - Krāšana, lietotu materiālu izmantošana celtniecībā

Stāsts-par PĒTERA BROKA KRĀPŠANAS DARBIEM-piem.10mm vati jāplēš uz pusi-ekonomijai...utt, ā-bet galos jāliek 10mm, lai saimnieks neredz:)!!! PAR LIETOTU MATERIĀLU IZMANT.CELTNIECĪBĀ, PAR VIŅA STRĀDNIEKIEM NO IELAS, KAS DZĪVO VIŅA KŪTĪ..Skatoties sludinājumus var redzēt Namdaru brigāde ceļ dārza mājiņas, lapenes utt. Mēs uz Pētera Broka dārza"WC"uzķērāmies. Pirmkārt-mājās izmanto jau lietotu materiālu. Mūsu gadījumā bija pasūtīts brūns jumts, bet atveda jēli sarkanu, pietam jau lietotu un kuram kāds traktors piedevām pārbraucis pāri. Drausmīgi cars un saskrāpēts jumts, kuru Pēteris Broks atsakās mainīt. Grīdā liek neapstrādātus dēļus-tik no augšpuses noimpregnētus-lai saimniekiem acis aizmālētu. Mums bija noruna likt jumtā 10mm vati, bet strādniekiem Broks pavēlēja ekonomijas nolūkos vati plēst uz pusi-tik galos aizbāzt ar 10mm. Dēļi izmantoti no kāda nodeguša šķūņa. Nesošā konstrukcija-lielais baļķis augšā 3vietās sastiķēts, grīdā 5vietās...Avansu un pat uz pusi vairāk elementāri izkrāpj-tad māmiņa, tad pēkšņi tētis miris...utt.Katrā ziņā samaksājām viņam ap 2000Ls, atveda sūdus pa 100Ls. Skatīt raksta turpinājumu vēlāk, JO PIEVIENOŠU FOTOGRĀFIJAS!!!

J

Komentāri (11)

O Olga 28.07.2009

JA sauc vārdu un uzvārdu, tad raksti arī p.k. vai apzīmē kā savādāk. Pēteri Broki Latvijā ir vairāki, piemēram mans radinieeks, kuram nav nekāda sakara ar celtniecību un kokapstrādi.

J Juris 29.07.2009

OK TE BŪS PĒTERIS BROKS LIMBAŽU RAJ., LIMBAŽU PAG. MĀJAS "OZOLNIEKI" JEB SIA"LIELOZOLS" KURA FIKTĪVI EKSISTĒ.

J Juris 29.07.2009

sorry, pārrakstījos"OZOLKALNI":)!!!

J Jānis 16.08.2009

Man ar minēto personu ir radušās līdzīgas problemas. Avansu izkrāpa, bet mājiņas nav. Griezos ar iesniegumu Limbažu VID, ko iesaku darīt visiem apkrāptajiem. Varam arī apvienoties ar kopēju iesniegumu tiesā. Mans telefons: 29433061. Gaidu priekšlikumus.

Jānis.

P Pēterafans 16.10.2009

Pēters normāls puisis, viņš man toleti par velti uzbūvēja, DDD

P pufa 16.10.2009

Olga! ir gan tavam Pičam sakari ar kokapstrādi. pati redzēju, kā pavēra bikšu priekšu un apstrādāja kārtējo koku. tā kā neuztaisi savu radinieku par baltu un pūkainu.

Mamma 16.10.2009

Broka kungs ir labs advokats un te minot tadu uzvardu vajadzetu padomat ka neapvaino nevainigu un cienijamu juristu.

P pufa 16.10.2009

Broka kungam, advokātam, vārds nav? un te jau nav pieminēts advokāts, bet koku apstrādātājs. jebšu tavā izpratnē tas ir viens un tas pats?

Mamma 16.10.2009

Nu ko tu, es tikai par taisnibu, bet tu uzreiz par vistu.

P pufa 16.10.2009

kādu vistu?! tu pati te visu jauc! laikam joprojām mācies valsts valodu- tad piedodams, ka īsti neizproti, par ko rakstīts. un advokātam Brokam vārds ir Zigurds ne Pēteris. Tā kā nav ko te jaukt mātes un meitas un meitas un kleitas tēmas iekšā.

Mamma 16.10.2009

Ups, piedod. Bet man liekas ka kludities ir cilvecigi. Un vai neskan smuki - vista, asta la vista. In vine veritas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes