www.sudzibas.lv Paysera Lietuviešu krāpnieks

Paysera.lv - Lietuviešu krāpnieks

Uzmanaties visi no šā Lietuviešu krāpnieka www.paysera.lv!Viņiem nav ne adreses ne reģistrācijas numura un uzņēmums nav nemaz Latvijā reģistrēts!Tā kā, ja uzticiet viņiem savu naudiņu, viss būs vējā!Kontaktos norādīts kaut kāds telefons no kura zvanotnotiek kaut kādas pāradresācijas un telefons bieži neatbild!Tātad www.paysera.lv. jeb evp international, krāpnieki!

D

Komentāri (24)

xy-files 06.11.2014

Nevienam leitim nevar uzticeeties! Nav pretiigaakas tautas zemes virsuu!!! Naxui vinjus!

Vagons Komā 12.12.2020

A ka pakistani?

E evp 25.11.2014

Norēķinu sistēma "Paysera" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Tās izstrādātājs maksājumu iestāde "EVP International" ir saņēmusi Lietuvas Bankas izsniegtu licenci, kas ļauj veikt norēķinu pakalpojumus visā Eiropas Savienībā. Tā pat uzņēmums ir reģistēts FKTK.
http://www.paysera.lv/par_maksajumu_iestadi.html

"EVP International"
Reģ. Nr.: 300060819
Addrese: Mėnulio st. 7, LT-04326, Vilnius

Tālruņi:
Paysera klientu atbalsta centrs Latvijā: +371 67881518 (darbadienās 9:00 - 17:00)
Paysera klientu atbalsta centrs Lietuvā: +370 5 207 1558 (katru dienu 8:00 - 20:00)
Administrācija: +370 5 203 2719

E-pasts: [slēpt]@evp.lv, [slēpt]@paysera.lv

S sisenex 26.11.2014

Gribiet riskēt ar savu naudu, lūdzu!
Uzticiet savu naudu uzņēmumam, kurš reāli Latvijā nav!
Protams, būs problēmas, brauciet uz Lietuvu.

Maksājums no Swedbankas uz Paysera kontu arī swedbankāiet vairākas stundas.
Gatavojaties sniegt patstāvīgus skaidrojumus par maksājumiem, kas skaita, kāpēc!
Kā jau Lietuvieši, atņems un atpakaļ neskatīsies!

U Uldis Kims 07.07.2018

Ja nav jēgas parinternetbankām,tad nemurgo!

R Rabarbers2014 28.11.2014

Tāda dīvaina ķengāšanās - tad lūdzu arī faktus izklāstiet! Es arī meklēju norēķinu pakalpojuma sniedzēju, bet man šādi teksti izklausās vienkārši pēc konkurentu nozākāšanas nevis vērtīgas informācijas potenciālajiem klientiem!!!

K Kārtībnieks 01.12.2014

Nu skaties Paysera cilvēk:
Vai tu uzticēsi savu naudu online sistēmai, vai uzņēmumam, kura kontakt persona nekad nenorāda pie sarakstes ne vārdu, ne uzvārdu ne arī amatu?
Vai tu uzticēsi savu naudu online sistēmai, vai uzņēmumam, kuram Latvijā nav ne biroja, ne adreses, kura vienīgais norādītais telefona numurs savienojas ar pāradresācijām?
Vai tu uzticēsi savu naudu online sistēmai, vai uzņēmumam, kuram Latvijā nav reģistrēts neviens darbinieks?
Vai tu uzticēsi savu naudu online sistēmai, vai uzņēmumam, kura darbība vairāk līdzinās naudas savākšanas mehānismam?
Caur FKTK jau reģistrēt var vis kaut ko, sistēma radīta lai izčakarētu citus un savāktu viņu naudu!

E evp 02.12.2014

Paysera ir starptautiska norēķinu sistēma ar gandrīz 200 000 lietotājiem.
Visiem, kam ir interese par maksājumu iestādes "EVP International" darbību, ir iespēja to saņemt gan sazinoties ar Paysera klientu atbalsta centru, gan griežoties uzraugošajās valsts institūcijās.

https://www.lb.lt/electronic_money_institutions

http://www.fktk.lv/lv/tirgus_dalibnieki/elektroniskas_naudas_iestades/pakalpojumu_sniedzeji_no_eez/2011-05-12_elektroniskas_naudas_ies/

A AA 10.02.2016

Viss normāli! Tikko sekmīgi norēķinājos ar paysera par Eurolines biļeti!

M mikemaster 24.02.2016

Esmu ļoti apmierināts ar Paysera pakalpojumiem!
Cenšos ar Paysera aizvietot banku pakalpojumus attiecībā uz līdzekļu saņemšanu un pārskaitījumiem. e-vide, manuprāt, ir ērta, funkcionalitāte pietiekama.
Priecē zemas komisijas maksas. Visas komisijas maksas Paysera sistēmā ir zemākas par banku komisijām, bet ērtums lielāks. Daudzi pakalpojumi tiek piedāvāti privātpersonām pavisam bez komisijas.
Es būtu tikai laimīgs, ja Paysera lietotu arvien vairāk cilvēku, jo tādā veidā viņu (cilvēku) savstarpējo norēķinu ērtums tiktu pārcelts pavisam jaunā līmenī :)

P PLESONA 15.11.2018

Piebiedrojos jusu komentaram,ari izmantoju Paysera norekinu kontu un visa debit karti no kuras maksaju ieperkoties interneta ka ari maksaju rekinus un nekad nekadas broblemas nav bijusas,nesaprotu par ko te viens otrs cepas.

L Lilita Smite 24.05.2019

Labdien. Cik ilgi izmantojat paysera kontu?

N Nikns klients 06.08.2017

Nu pat Paysera tikko apliecienāja sevi kā krāpnieku un naudas zagļu "uzņēnuns" . Pirkām biļeti uz Tenerifi,, bet nu nav ne biļetes, ne nauda. Ko lai dara, lai atgrieztu atpakaļ naudu? Un vai vispār ir iespēja?

D Dakteris Kārkliņš 11.09.2017

Precīzākus faktus un pierādījumus, savadāk tavs teksts ir tukša, nepamatota.

K Kukla 09.10.2017

Esmu ļoti apmierināta ar paysera sistēmu! Ļoti ērta un droša!

A Andris. 06.03.2018

Kaut kāds murgs te tiek rakstīts. Ja iestādei ir bankas licence, tā izdod IBAN konta nr un makājuma kartes, tad tik pat labi var teikt ka jebkura banka ir krāpnieki. Ir lielas interneta pārdošanas kompānijas, kur nebūs kontaktpersonas (maksimāli vispārējā adres un varbūt presei). Kam viņiem norādīt kontaktpersonu, lai tādi spamotāji kā šeit, spamotu?

U Uldis Kims 07.07.2018

Ja internetā prot tikai sludinājumus un reklāmas izlasīt,tad nav ko grābstīties ap bankām. Šeit ir droši, ka neviens kredītu piedzinējs vai tiesu izpildītājs netiks klāt. Sarežģītāk ir,bet tā ir arī drošība.

J Jāņtārpiņš 10.01.2019

Jau kā gadu lietoju paysera un nekad nekādu problēmu nav bijis. Konkrēts bullshit.

U Uldis Kims 10.01.2019

Noteikti drošāka,kā jebkura Latvijas banka

Pacco_al 24.05.2019

Interesanti var būt sūdzības autors padalīsies nevis ar saviem pārgudrajiem spriedelējumiem, uzsaukumiem un kļūdainais informācijas izplatīšanu, bet uzrakstīts lietas būtību vai aprakstīs notikumu, kurš ir radījis šādu sūdzību. Secinājumus un spriedumus portāla apmeklētāji izdarīs paši.

U Uldis Kims 24.05.2019

kontu un maksājumu k arti izmantoju 2 gadus un nekādu problēmu. Konta uzturēšana tikai 45 centi mēnesī un par pārskaitījumiem nekādas komisijas maksas . Vienīgā neērtība,ka Liepājā nav iespējams izdarīt skaidras naudas iemaksu,bet tā kā man Lietuva tuvāk nekā Rīga,tad tur to var izdarīt Maxima lielveikalos. Ir arī viens milzīgs pluss,bet to es šeit nereklamēšu.

L Lauris Ozols 18.06.2019

kāds pluss?

R RomansZ 10.10.2019

Es viennozīmīgi piekrītu, ka nav viņi tik balti kā izliekas. Bieži bloķē naudas, kur viss ir pilnīgi skaidrs, nobloķēja manu kredīta atmaksu 650e. Vai nav smieklīgi? Es vairākas dienas dabūju tur sūtīt visādus papīrus lai aiziet tas maksājums. Arī konta papildināšana ir apgrūtināta ja tu sadomā nevis ar pārskaitījumu, bet ar E-Lats vai Money Espress to izdarīt. līdz 500e problēmu nav, bet augstāk kā paveicās. Ja kaut ko pārdosi skaidrā naudā, tad zini, ka uz Payserea tu to nevarēsi ieskaitīt, neskatoties uz to, ka viss ir legāli. paprasīs tev tik daudz papīrīšu, ka pats vairs negribēsi. Ja vajag kontu ārpus LV, tam ir domātas daudz normālākas kompānijas, kā Revolut, kas piemēram atbalsta Apple Pay vai piemēram TransferWise. Tās ir daudz, daudz uzticamākas un labākas, kā arī nesagādās problēmas ar stulbiem jautājumiem par katriem 50eiro maksājumiem.

R Raimonds 03.01.2020

Rāmu Jauno Kalendāru!

www.Paysera.lv maksājumi uz lielākām bankām ir be maksas, kas arī būs Baltijas Baltu Bankas pamatnostādne.

Baltijas Baltu Bankas atrašanās vieta būs Vecais Preses nams, Balasta dambis 6.

BBB atklās Baltu naudas veinību Laits (Lats&Litai) `y`

Raystar Capital Balts Foundation
Prezidents -

Raimonds Roberts Akmens-Alksnis

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes