Pauls konsults - Nepatiess info

Sveiki. Lieta tāda, ka manu parādu bija pārņēmuši Pauls Konsuls. It kā nomaksāju visu, vismaz tik cik man tika teikts. Pēc nu jau 3 gadiem bija vajadzība paņemt ātro kredītu, bet tur pateica, ka man esot neapmaksāts parāds. Zvaniju uz to kompāniju, kurai biju parādā bet tie teica, lai meklējot atbildi Pauls Konsults. Zvaniju tiem, tie neko nezin, nekada parada neesot. Paiet vēl pāris mēneši un atkal pafigurē parāds pie Pauls Konsuls. Zvanu šiem atkal, šoreiz jā, esot 70 eiro parāds par starpniecības pakalpojumiem. Nomaksāju arī šo parādu. Sacija ka negatīvais ieraksts saglabāšoties 3 gadus, taču kad prasiju šo jautājumu finanšu speciālistam, viņš man atbildēja, ka viņiem nav tiesību tā darīt. Līdz ko parāds tiek nomaksāts, tā arī negatīvais ierauksts automātiski tiek dzēsts. Ej nu saproti, kam ir taisnība.

Z

Komentāri (2)

B Bitaine 23.09.2014

Tas ir šausmīgi... arī man līdziga pieredze bija, tikai ar DNB banku.

D darja2015 20.10.2016

Cамое ужасное обслуживание оператор не понимает вопроcов хотя говорю на латышском.бросает трубки,не дослушав ситуацию до конца.приходится перезванивать по несколько раз.не советую брать кредит в этой конторе.одни хамы там работают

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes