Pašvaldības Policija - Kapēc nestrādā 100%

Vai tiešām privāt māju īpašniekiem nav jātīra celiņi no sniega un jākaisa smiltis uz gājēju celiņiem, kas iet garām viņa privāt īpašumam. Un ceļi kur ir uzstādīta ceļa zīme kur cilvēks pa ceļu var pārvietoties vissā tā platumā. Cik es manu tās ne vissur tiek tīrītas. Varbūt Policija slikti strādā - jo nesoda tādus saimniekus, kas to nedara. Cilvēki iet krīt lauž kājas, rokas u.t.t. Vinreiz biju zvanījis uz Policiju un ziņoju, kad pie dzelsceļa stacijas Turība autostāvvieta tukša bet zaļā zona pilna ar automašīnam. Uz ko man Policija pa talruni atbildēja - ja es gribot, lai šo vietu patstāvīgi vaktē man essot jāuzraksta pieprasījums Pasvaldības policijas priekšniekam. Es nesaprotu vai tad paši to nevar darīt ja redzto kad var nopelnīt Valsts labā. Kā arī pilni Daudzdzīvokļu namu pagalmi kur automašīnas tiek novietotas uz zālienu vai arī uz bērnu rotaļu laukumiem.

O

Komentāri (5)

L Lotars 29.01.2009

Saimniek ! Ja tu to pats kādu iemeslu dēļ nevari izdarīt, tad algo kādu kas tev to celiņu no sniega notīrīs un smiltiņas uzkaisīs. Bet ja tu nokavēji laicīgi notīrīt un celiņš jau nomīdīts - ņem lauznīti ar cirvīti un dauzi nost to ledu. Nav ko gaidīt varbūt sniegs nokusīs. Ja es vai mani tuvākie ko lauztu krītot tur kur tev bija jātīra - es no tevis caur tiesu piedzītu baigo summu.

Sodīt tādus īpašniekus vajag! Un ja ļaunprātīgi nemaksā sodu, tad uzlikt tam īpašniekam sodu sabiedriskos darbos un ja vairākkārt tas atkārtojas, tad āizliek tas īpašums izsolē, lai atpelnītu soda naudas apmēru.

A alexa 29.01.2009

smiekli nāk par šādām sūdzībām un komentiem... :D:D:D

P Pavārs 03.06.2009

Debiilaakaa suudziiba ko sheit gadiijies lasiit. Interesanti, ko dariit, ja daudziivoklju nama pagals ir veidots 50-60tajos gados kad nevienam nebiija mashiinu un pagalmaa pietika vietas visiem? Ko dariit ja uz ielas apstaaties nedriikst, bet pagalmaa ir tikai shaurs asfalteets celinsh? Izskataas ka suudziibas autoram nekad nav biijusi mashiina, un par to vinsh ir nenormaali skaudiigs uz visiem.

š šeherezade 03.06.2009

kā tad, ka skauž un arī skauž tas, ka pašam nav privātmāja, nūģis un sūdzambībele!!!Var redzēt, ka nav ko darit...tad nu slotu rokā un pa Rigas ielām teciņus vien ielas tīrīt, tad arī nenāks prātā muļķības rakstīt!!!

G Gopnik 06.10.2009

Kādreiz tajos pagalmos zāle ar bij zaļāka.. :D
un ja grib lai ko sāk darīt, ir jārtaksta iesniegums. bet nu..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes