Pasts - Pastniece

Sveiki,
Kāds nezin kā varētu uzzināt vārdu un uzvārdu pastniekam, kas konkrētā datumā nesis sūtījumu uz jūsu māju?

Šorīt tieši piegāju pie loga, kad pastniece kautko iemeta pastkstītē. Mums ir suns, kurš jau kā ikviens normāls suns rej, ja kāds atrodas tik tuvu sētai.
Un šī sasodītā vecene tur turpina stāvēt un sāk ar tādu, nu ziniet, tā kā lāzerīti (pāris gadus atpakaļ bērni ar tādiem baigi spēlējās) spīdināt starus sunim acīs. Un kā šī izdzirdēja, ka es taisu logu vaļā, aizskrēja ka plēsta.
Paskatīšos vai rīt atkal nenotiks tas pats. Bet es rakstīšu sūdzību, lai manai mājai vairs tā sasodītā netuvojas, labāk vispār bez pastnieka pakalpojumiem dzīvoju, nekā šitādi briesmoņi staigā apkārt.

P

Komentāri (14)

Z Zzz 12.02.2009

Piezvani uz apkalpojošo pasta nodaļu, gan jau tur pateiks.

X Xrjusha 13.02.2009

Nofotogrāfē vai nofilmē viņu.

A ari tu stardaju 13.02.2009

Caurumu žogā sunim:-o

I Ivanda 14.02.2009

Ak vai, nodarīja pāri nabaga neaizsargātam sunītim, kurš droši vien ja nebūtu pisiets vai neatrastos aiz žoga, mierīgi varētu sakost ne tikai pastnieku, bet arī jebkuru citu garāmgājēju.

R rojs 17.02.2009

Tiešām, savu suni labāk būtu iespundējusi, cik nav dzirdēts, ka tādi uzbruk pastniekiem, garāmgājējiem, utt. Elektrošoku tai pastniecei vajadzētu tam radījumam virsu uzlaist. viņa te vēl savu suni auklēs, nenormālā pati esi.

S samanta 17.02.2009

Šīm patrīcija jau vaiurākas reizes ir izcēlusies ar cilvēkus noniecinošiem un savus mājlopus par augstākām būtnēm izceļosiem komentāriem. kaut kāda suņusieva...

L lauma 17.02.2009

sasodītā esi tu pati!!!
ja tas suns parleks žogam un uzbruks pastniecei, ko tad teiksi?

A agita 17.02.2009

kaut ā neticas, ko ši sieva te raksta, ak tu nabaga sunītis, sēdēja un ļāva lai viņam acis spidina, nabadziņ''s, diez vai jekāds suns mierīgi sēdētu. un vispār, ja nepatīk, vari to suni iespundēt istabā, kamēr pastniece nāk. bet vispār jau vairāk izklausās, ka sūdzības autore melo.

U Uģis riktigais 07.04.2009

Es domāju, ka pasta kastītei vajag pievienot elektrisko ganu, kas štoperē ik pec paris sekundem augstsriegumu.Ar garantiju-ta pastniece nekad vairs nenaks pie Patrīcijas pasta kastites! Lazerīši izstaro jonizējošu starojumu, ar tiem tiešām var sabojāt redzi, tāpēc jokot nevajag!Tikai pastniece nezināja, ka suņi savu ienaidnieku atpazīst pēc smakas, atrod un sakož, ja [slēpt]@ Vo!

T true 07.04.2009

dzivnieki ir daudz labaki neka cilveki, nemelo, vienmer izpauz to ko jut, un vienmer ciesh no cilveku bezatbildibas. ja suns ir agresivs, tad vienigi saimnieks ir pie ta vainigs, vai ari nav ko uzbazties nepazistamam dzivniekam, jo kas notiktu, ja jus uzbaztos pilnigi nepazistamam cilvekam? ar dabutu pa purnu :D es par dzivniekiem un vinu tiesibam!

J jo 07.05.2009

Suns aiz setas, ta ir vina teritorija, vinsh rej un aiztav to, kadel vinu tramdit un spidzinat?!
Nepiekritu tiem kas saka kautko sliktu par suni! Vinsh jau te nu nepieka nau vainigs!
Ja vinsh iekostu tad jau butu viss savadak, tadad iet runa par pastnieka drausmigo izturibu!

U Uģis riktigais 07.05.2009

Man vispārīgi patīk pasts, jo vienreiz tur strādāja smuka pastniece :)

J jo 07.05.2009

Uģis Riktigais

Loti skaisti teikts:D

A A 21.06.2009

Pastu derētu reorganizēt un debirokratizēt!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes