Pasts - LATVIJAS PASTS

esmu vienkārši šokā par mūsu valsts pasta darbu. Man no Krievijas radi sūta pakas ar konfektēm, drēbēm. Bet pakas aiziet tikai līdz Latvijas robežai un tālāk mistiski pazūd. 2. gadu laikā ir pazudušas četras paciņas. Kur es varu griezties lai uzzināt, kur ir pazudušas manas pakas? pastā man visu laiku atbild ka nekā nevar palīdzēt.

K

Komentāri (11)

S spoks 23.01.2011

man 5 decembrī sūtīja vēstuli no Zviedrijas, neesmu saņēmusi, pilnīgs idiotisms 1009 pasta nodaļa galīgi garām, zagļi...

S Sarmīte 23.01.2011

Pakas jāsāk meklēt no tās vietas no kurienes izsūtītas. Lai sūtītājs ar kvīti iet uz pastu no kuras nosūtīja jums paciņu un uzsāk meklēšanu.No latvijas puses tiešām nevar neko uzsākt.

K Klients 25.01.2011

Diemžēl tāda ir patiesība. Latvijas pastā zog uz nebēdu. Pašam gadījies, ka pāris paciņas no ārzemēm pazūd šķērsojot robežu un neviens neko nevar pateikt, kur meklēt un t.t. Oficiālais ceļš ir rakstīt iesniegumu pastā un gaidīt kamēr pūcei aste ziedēs. Tomēr daļēja izeja ir apdrošināt sūtījumu un otrs - abonēt pastkastīti pasta nodaļā. Ja pazudīs paciņa sūtītājs atgūs apdrošinājuma naudu, savukārt ja ir abonēta pastkastīte, tad tā ir garantija, ka paciņu nenospers pastnieks.

K Klients 25.01.2011

Aizmirsu piebilst, ja pastā saka, ka neko nevar palīdzēt, tad prasiet no pasta ierēdņa officiālu papīru par palīdzības atteikuma faktu ar ierēdņa parakstu un zīmogu, to atteikt viņš jums nevar, likumā noteikts, ka Jūs varat pieprasīt rakstisku dokumentu no ierēdņa. Tālāk ar atteikumu varat vērsties tiesā, beztabu, vai pie augstāk stāvoša pasta ierēdņa.

P pufa 26.01.2011

Klients 25-01-2011, tu visas savas problēmas risini ar tiesu, beztabu vai augstākstāvošu ierēdņu palīdzību? Žēl tevis.

K Klients 26.01.2011

Cienījamā Pufa, pažēlojie labāk sevi, varbūt esat Latvijas pasta darbinieks kas nezog un domā ka tā dara arī pārējie darbinieki? Palasiet: http://www.google.lv/#sclient=psy&hl=ru&q=past%C4%81+zog&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=b02abdaa75b65c8b varbūt viedoklis mainīsies ;)
Es parasti savas problēmas risinu mierīga ceļā, bet cik nu esmu saskāries, tad lielākā daļa sīko ierēdnīšu ir augstprātīgi, nelaipni un iedomājas sevi par pasaules nabām. Kad šādiem paprasi papīru, tad parasti attieksme mainās, laikam zūd pārliecība par savu neapgāžamo patiesību. Un jā, ja būšu pārliecināts par savu taisnību, tad iešu uz tiesu un vērsīšos masu medijos, neviens cits to manā vieta nedarīs un par taisnību ir jācīnās.

X XXX 30.01.2011

Vislabaakais variants ir uzlikt traking nummurus uz pacinjaam, tas gan izmaksaa kaadu latu daargaak, bet ja pazuud vai neatnaak zinaasi kur mekleet. Man ar LP vieniigaa problema ir vinju aatrums. No Kjiinas liidz Riigai 5-10 dienas no Riigas liidz manaam durviim 20-30 dienas :(

Z Zinaida 31.01.2011

Ja toze pol goda zdu svoi falloimitatr i nekak nemogu dozdatsja.

S sisa 01.02.2011

Nezināju, ka pastā ierēdņi strādā :D :D :D bet jautri :D

MacBeton 19.04.2011

Kapēc gan nerakstīt policijā iesniegumu? Ir notikusi zādzība.

I Inga Ozola 11.05.2011

par tiem ierēdņiem man arī sanāca smiekli:D un nekādu papīru ar zīmogu pasta darbinieks nemaz nav tiesīgs sniegt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes