www.sudzibas.lv Panda Taxi Nekvalitatīva apkalpošana

Panda Taxi - Nekvalitatīva apkalpošana

Esmu ļoti neapmierināta ar to, ka izsaucu taksi uz Brīvības ielu 106, bet viņš mani gaida pie Brīvības ielas 103 , tas ir ielas otrā pusē! Ņemot vērā, ka taksi izsaucu virzienā, kurā vēlos braukt , izsaku pretenzijas pret taksista vēlmi izpelnīties! Ja adrese bija pateikta, Tev nav tiesības mani gaidīt citā vietā! Papildus arī Vadītājs nebija patīkams, esmu patstāvīga šīs kompānijas kliente, vienmēr viss ir bijis kārtībā, bet šoreiz biju vīlusies gan par vadītāja attieksmi pret darbu, un ko nu vēl pret klientiem! Mašīnas nr. 650 Vadītāja numurs 20017285 Sliktākais brauciens manā mūžā!

Z

Komentāri (1)

J jankaaaa 28.11.2015

Dīvaini, ka Tev tā ir pirmo reizi ar Pandu :D Tagad braucu vai nu ar Batic Taxi (Darba vajadzībām) vai nu ar Taxify (privātām vajadzībām)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes