Panda Taxi - Attieksme

Strādāju iepriekš Panda taxi par taksometra vadītāju, kamēr nepiegriezās attieksme. Pirmkārt gribētu pateikt to ka, vienmēr esmu bijis laipns un centos būt izpalīdzīgs ja tas bija nepieciešams. Nestrādāju pārāk ilgi kādus 5 mēnešus, pēc kā neizturēju un aizgāju. Palasot atsauksmes pilnībā piekrītu tam ko raksta, jo normāli šoferi, ja arī parādās, tik pat drīzi arī aiziet projām. Manu prāt, drīz tur būs tikai pensionāri, dzērāji un invalīdi. Paliks tikai sliktāk, ticiet man. Pirmkārt klienti mēdz būt dažādi, visiem izpatikt nav iespējams. Vienmēr gadās kāds kretīns, kas uzskata sevi par nezin ko. Protams ka lielums sūdzību ir pamatotas, bet ir arī pretēji. Uz katru sūdzību vadītāju izsauc uz pārrunām ar ILMĀRU UN TAD TO IZSKATA. Lieta jau tāda ka, ne visas sūdzības ir PAMATOTAS. Ja esi nevainīgs, tevi par tādu pataisa šā vai tā. Tas ir pats sāpīgākais ka tu centies būt visiem labs un centies darīt savu darbu ar pilnu atdevi, bet tad iekāp viens slikts cilvēks, kas sāk uz tevi bļaut, lamāties vai kā savādāk, beidzot vēl pazvana pasūdzas bez iemesla tu aizbrauc pie tā ĒZEĻA ILMĀRA un klausies kā tevi atkal pataisa par pamuļķi. Gribās iedot tam kretīnam pa ģīmi un aiziet prom. Tas nav vienīgais cilvēks par kuru varētu uzrakstīt. VISIEM NORMĀLIEM UN ADEKVĀTIEM, SEVIS CIENOŠIEM CILVĒKIEM NEIESAKU IET STRĀDĀT VAI JEB KURĀ CITĀ VIEDA IESAISTĪTIES AR PANDA TAXI..

K

Komentāri (5)

S SwS 18.12.2015

Kam vai kur var iesniegt sūdzību par panda taxi operatoru?

Z Zjamik Zjamikov 15.01.2016

pilnigi piekritu Ilmars ja pat neesi vainigs un pat vins piekrit ta pat ja ir sudziba tad tevi uzskata par vaingo

Z za4iits 16.01.2016

Acīmredzot ka nekur - pieņem paši operatori. Mājas lapa uztaisīta ķeksīša pēc :D :D :D

G GTR 22.01.2016

Ilmārs Lancers no Panda ofisa ir pilnīgs kretīns. Tas, ko Pandā sauc par sūdzībām, faktiski ir telefona tenkas. Ilmārs šīs tenkas vāc un pēc tam čakarē šoferiem smadzenes un izspiež naudu uzliekot dažādus tā saucamos sodus. Izskatās, ka Ilmāram ir nopietnas mentālās veselības problēmas, ar kurām viņš pats netiek galā. Katrā ziņā, no darba ar cilvēkiem viņš ir nekavējoties jāatstādina.

R ruksis 14.02.2016

Tam jefinam vispirms bija pAsam japastrada par soferi pirms ko sodit viss tas pasakums atri vien izcibes ja es saksu stastit kur panda iesaka atgriezt skaititajus un ka mahine osakas tommoti un tiem lidzigie

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes