Panda Taxi - taksis

Sveicināti! Neiesaku izvēlēties Panda taxi pakalpojumus. Biju viņu patstāvīgā kliente, jo apmierināja cenas. Bet jau kuro reizi pēc brauciena man ir izbojāts garastāvoklis :( Pirmkārt, šoferim nekad nav ko izdot, kā rezultātā nākas pārmaksāt. Domāju, ka tas ir speciāli. Tad veikalā arī pārdevēja var mierīgi pateikt - man nav ko izdot, tas man čajā!? Murgs! Vai viņiem pirms maiņas netiek iedota kaut kāda maiņas nauda?Šodienas atgadījums pielika punktu visam. Piebraucam galapunktā, saku taksistam, ka ieskriešu pēc naudas un cik man būs jāmaksā. Viņš atbild - nu kamēr tu atnāksi, tad par 50 centiem vairāk kā rādīja skaitītājs. Reāli viņš par 20 sekunžu uzgaidīšanu man prasa maksāt! Varbūt es neko nesaprotu un viņiem ir tādi stulbi noteikumi? NEBRAUCIET PAR PANDA TAXI!!!!

E

Komentāri (2)

M marijazz 14.10.2014

У меня тоже был случай с панда такси. Вызвали такси в 22.00 в субботу, находились мы в кафе Талифа возле Депо (Лубанское кольцо), ехать до Дома мебели (Пурвциемс). Оператор сообщила, что все машины заняты, но такси будет в течении часа. Мы прождали час, но такси так и не приехало, после этого звоним еще раз оператору с вопросом, где наше такси? Оператор сообщает, что ждать нужно еще час :( мы ждем, такси так и не едет. В общем, прождали Панду 2 часа! Никто не приехал, вызвали другое такси - приехало через 10 мин. Вывод: наш маршрут стоил бы 4 евро, водителю просто не выгодно ехать на окраину Риги в пятницу-субботу, когда молодежь едет в центр отдохнуть (в Панда такси, насколько мне известно, водители как самозянятые персоны, поэтому маленькие заказы не выгодно брать). Тогда другой вопрос, зачем было нам морочить голову, если за нами никто не хотел ехать?

J janis krumins 19.10.2014

tad brauc ar citu firmu kur jamaksa dubulta vai vel vairak... ko var nemties par tadiem sikumiem??? kafejnica vai viesnica ar dzeramnaudu neatstaj???

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes