www.sudzibas.lv Panda Taxi Neievēro noteikumus.

Panda Taxi - Neievēro noteikumus.

Tas bija agrāk es neatceros masīnas numuru bet es ar mammu braucām ar pandu. Es jau gatavojos sprādzēties bet vadītais saka nesprādzējies. Pats vadītais arī nebija piesprādzējies tas bija drausmīgi ar tādu atrumu pa Rīgu man jau bail palika es tomēr piesprādzējps bet vadītais brauc un vel runā pa telefonu.

Komentāri (3)

Z zonadrivers 28.06.2014

šitajā kantorī taxi vadītāji ir svaigi no zonas atbrīvojušies čaļi, jo normāli tur strādāt neviens neiet
tā ka uzmanies

V viktorija20 23.01.2015

Могу сказать что такси неплохое, но вот работает там быдло, непонятные персоны, которые редко имеют сдачу, чтобы выдать!И тем более не желают её давать!Нет у нас обязанности оставлять им чаевые, почему же тогда они такие недовольные когда мы не оставляем?!И ещё по телефону разговаривал водитель во время поездки и назвал нас "беспонтовыми" пассажирами потому что понял что чаевые не получит!Инцидентов с ними достаточно, то как доехать не знают, то несут всякий бред, то ещё что!Но из-за того, что дёшево закрываем на это глаза..

E elise 24.01.2015

Tak ne mne odnoj sda4u davat ne hoteli))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes