Panda Taxi - Neatbrauca

Sveiki,
Te nu gribēju uzrakstīt par manu pirmo pieredzi ar panada taxi.Pirms rakstu gribēju atgādināt,ka ar šo firmu neesmu nekad braucis esmu tikai lasījis šeit sliktas atsauksmes bizness ir bizness līdz arto pieļāvu domu ka kāds viņus šinī lapā nomelno. līdz arto nolēmu pārbaudīt vai tā ir taisnība ko šeit raksta.
Rīgas centrs - vēls vakars zvanu pieteikt izsaukumu, viss ok.- taksis būs pēc 20 min. gaidu.nesteidzos, manis pēc var atbraukt pēc stundas.
pēc 20 min man pārzvana operators un saka ka taksis piebraucis. esmu pusminūtes laikā uz ielas, takša nav, ok. uzpīpēšu. Gan jau tulīt būs!!!
Tā nu pīpēju jau otro cigareti un zvanu uz centrāli ar jautājumu kur ir taksometrs?Atbilde tulīt būs. ok. gaidu vel 15 min.nav.
Zvanu vēlreiz un jautāju vai nav nomaldīties un nevar sameklēt. Piebildīšu ,ka viegli atrast manu adresi nav nekādi pagalmi utt. un es esmu uz ielas un gaidu.
Stunda pagājusi zvanu vēlreiz saku,ka atteikšos no pakalpojuma,mani pārliecina, ka tulīt tulīt..ok.gaidu
nu jau zvanu paralēli alviksanai un pasūtu taksi. buršot pēc 15 min . ok.
Zvanu velreiz uz panda taxi lai atteiktu pasūtījumu, mani visu laiku atvieno. meiģināju vismaz 10 reizes sazvanīt panda taxi un atteikt taksi bet nekādi.
Nesaņēmu pilnīgi nekādas informācijas. sazvanīt viņus nevar, mani atvieno!!!!!!!!!!!!!! Sajūta tāda ka būtu kādā melnajā sarakstā!!! Stulbi
piebidīšu ka taksi izmantoju vairākas reizes nedēļā nearvienu kompāniju nav bijušas problēmas.
Beigās aizbraucu ar citu taxi, Tā arī man no panda taxi neviens nepārzvanīja. iedomājos par varjaanu ja jānokļūst lidostā Rīga laikā!!! Iesaku izvēlētie citu taxi. es parasti braucu ar air baltic vai alvikssa

A

Komentāri (1)

S Spiderman 28.10.2013

Man bija tieši tāda patī situācija. Lai gan es nogaidīju 40 min un neviens tā arī neatbrauca un nepazvanīja :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes