www.sudzibas.lv Panda Taxi Atbrauca ar 40 minūšu nokavēšanos

Panda Taxi - Atbrauca ar 40 minūšu nokavēšanos

Pagājušo nedēļ bija jābrauc uz lidostu,un tā kā biju ievērojis pilsētā jaunu kompāniju,nolēmu izmantot šīs firmas pakalpojumus.
Iepriekšējā vakarā pasūtīju taksometru uz gobas ielu 23 norādot laiku plkst 7.00 no rīta. No rīta plkst 7.00 nesagaidījis taksometru sazvanīju pandas un jautāju kur ir mans taksometrs,bet dispečere atbildēja ka tūliņ sazināsies ar vadītāju un man pārzvanīs, pēc pāris minūtēm viņa man pārzvanīja un paziņoja ka nevar sazināties ar taksometra vadītāju, un piedāvāja man pagaidīt vēl minūtes 30-40 līdz atbrauks cita mašīna. Es piekritu bet pats tajā pašā laikā sāku apzvanīt citas taksometru firmas jo jau kavēju uz lidostu. Man paveicās jo vienai no manis sazvanītajām firmām tieši tajā brīdī viena mašīna atbrīvojās bolderājā. Kad es jau sēdēju taksometrā un braucu garām zolitūdei man pārzvanīja panda un teica ka mašīna būšot pēc 5 minūtēm,es pateicu ka jau esmu pie lidostas, tad dispečere piedraudēja ka es esot ielikts melnajā sarakstā, es atbildēju ka tam nav nekādas vajadzības jo es vienalga nekad vairs neizmantošu viņu pakalpojumus. IZDARIET SECINĀJUMUS!!!

D

Komentāri (2)

donna b 26.03.2013

Man skiet Tev ir jaizdara secinajums, ka ja gribi laicigi tikt uz Bolderaju, nav javeic experimenti ar jaunajaiem kantorim, bet japasuta taxometrs no parbauditam firmam.

Y YoYo 26.03.2013

Arī taisnība!
Tik atbildīgā brīdī kā Lidojums, censties ietaupīt vai eksperimentēt... vai tas ir to vērts.
Rezultāts nervi beigti un nekāda ekonomija arī nesanāca!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes