Panda Taxi - Krāpšana

Labdien! Izvēlējos Panda taxi,jo biju dzirdējusi,ka lēts,lētaks par Alviksu,skaidras naudas daudz līdzi nebija,bet pie bankomāta kavēties negribējās,jo noteikti būtu jāmaksā vairāk,un braucām no traumām,ātrāk bija jātiek mājās,bet nogaidījām kādas 40.minūtes! Iekāpām taxī,likās diezgan sakarīgs un foršs šoferis.. Uzprasīja,kur jābrauc,teicām tepat,nav tālu- līdz vecmīlgrāvim! ( No traumām līdz mūsu galamērķim ir kādas 10.min.ko braukt ) ! Prasījām,cik varētu maksāt,tas atbildēja,ka ja nav tālu tad jau varam kautko sarunāt,nu nopriecājāmies..domājām pa 3ls kā maksimums! Bet liels izbrīns bija man,ka šoferis pateica cenu- 5ls !! Biju šokā,bet tākā vajadzēja steigties mājās,un mūsu slimnieku nogādāt gultā,vnk iedevu to naudu un aizgāju! Te nu bija lēts taksis!!!! Līdz lidostai esam tikuši pa 8ls,un nebija no tiem lētākajiem!! Izmantoju šo taksi pirmo un pēdējo reizi !! Jā,iespējams,bija arī mūsu vaina,ka nelikām ieslēgt skaitītājus,bet tākā solīja,ka sarunāsim kko,un šoferis ar pirmā brīdī likās diezgan sakarīgs,nu lai jau tiek viņam tie pāris latiņi..bet ja būtu zinājusi iznākumu,pieprasītu,lai ieslēdz skaitītāju,vai būtu izvēlējusies citu taksi ! Tā lūk.. laikam jāizvēlas pārbaudītas lietas ! Ja kādreiz izvēlēsieties panda taksi,pieprasiet,lai slēdz skaitītājus,un mašīnā uz paneļa apskataties kartiņu,kur rakstīts šofera vārds un uzvārds,lai ja,kas,var zvanīt un sūdzēties !
Jauku dienu Jums !

P

Komentāri (4)

T terjers 09.12.2012

No Vecmīlgrāvja līdz lidostai 8 ls, ko nu fantazē! Tādām kā tev ir jābrauc ar tramvaju!

Nandia 09.12.2012

Pat vēl neiekāpjot taxi ir jāprecizē - cik konkrēta maksa būs ar to 'sarunāšanu' ! Taksists tev patieks kāda maksa un tev ir izvēles iespējas - piestāt pie bankomāta vai iet kājām...
Es nesaprotu, kā var sēsties iekšā nezinot cik tev īsti jāmaksā?!? Nu un pēc šī te visa rodas tik muļķīgas sūdzības :(

D dimzens 18.12.2012

Tieši tā ja nevelies braukt pec skaititaja tarifa saruna maksu uzreiz. Tikai bieži vien klienta piesolita maksa par braucienu ir daudz lielāka neka butu maksa uz skaititaja. Tapec letie taksi tad nesledz skaititaju, lai neredz cik tas leti izmaksatu patiesibā. Braucot ar letajiem taksiem paludziet tomer ieslegt skaititaju un Jus ietaupisiet Naudu, Nervus, un izvairisities no sadam situacijam. Nevajag uzreiz piekrist maksat nosaukto summu kaa saja gadijuma 5 lati. Samaksa to cik esi iedomajusies un viss taksists tev neko nevares padarit, ja iedosi precizu naudu. Nav jau par ko sudzeties ja brauc ar neieslegtu skaititaju. Ja maksa ar karti ari vari neievadit PIN kodu kamer nav ievadita pareiza summa. Bet labak l Vajag samaksatkaidra nauda un doties projam nevis rakstit Sudzibas.
Pats stradaju Panda un varu to drosi apgalvot.
Bet no Vecmilgravja lidz lidostai ir 10 lati, no Juglas ari 9-10 lati.

7 7magic 04.03.2015

Negribu aizstāvēt Pandu, bet nāksies... Pilnīgi neapdomāta rīcība no klienta puses un nepamatots apvainojums...nekādu krāpšanu te nesaskatu. Pirms sēdies taksī, noskaidro līdz galam ko tas maksā..ja to nespēj, tad pats vien esi vainīgs...restorānā tev arī neviens pa visu zāli nebļaus cik maksā tas vai tas vīns - gribi skaitīt centus, un iztikt bez pārsteigumiem, noskaidro cenas pats, neesi mazais bērns. Tā kā te minēts var rīkoties tikai tad, kad tev nav tik svarīgi, cik tas beigās iznāks. Un vispār tējas naudas taksistam arī pienākas, tāpat. kā viesmīlim. Tā kā, ja naudas nav lai to darītu, brauc ar sabiedrisko.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes