www.sudzibas.lv Pakistānas Kebabs Pakistānas kebaba mazie girosiņi, ko paši dēvē par lieliem

Pakistānas Kebabs - Pakistānas kebaba mazie girosiņi, ko paši dēvē par lieliem

Atlaiders tirgoja šādus kuponus:

"Liels un garšīgs vistas vai liellopu mix giross ar salātiem, mērcēm un frī kartupeļiem uz vietas vai līdzi "Pakistānas Kebabs" – tikai par 1, 25 ls!"

Skatījos, ka tagad tādus vēl tirgo "kolosali.lv".

Aprakstā norādīts, ka šis giross ir "liels". Turklāt parastā cena tam ir ls 2, 15.

Šodien divus nopirkām. Un - vilšanās. Ja saņemtais giross ir "liels", tad jājautā - vai tad var būt vēl mazāk?
Un minētie frī kartupeļi bija ar lupu jāmeklē, varbūt kādi 4 tur bija.
Ja tā domāta kā iepazīstināšana ar produktu, tad man uzreiz bija skaidrs, ka par ls 2, 15 citur var nopirkt divreiz lielāku porciju.

T

Komentāri (4)

V velgac 01.09.2014

Pasūtījām kebabu, siera frī un grila izlasi. Kebabs bija ietīts galīgi slapjā pankūkā, siera frī bija veci, sakaltuši kartupeļu gabaliņi, it kā pārlieti ar kaut ko sakaltušu un cietu, tjipa siera mērci, grila izlase bija no gaļas atlikumiem kombinēti tjipa salāti - gaļas atgriezumi un pārceptas gaļas strēmeles. Sazinoties ar restorānu, Pakistānas restorāns pieprasīja, lai es atgriežu ēdienu, ja jau man tas nav garšojis. Varētu domāt, ka es neēdamu ēdienu glabāju mājās! Ļoti nelaipna restorāna menedžere, kura pēc sava paziņojuma izteikšanas nometa klausuli!!! Vislielākais FUI šim restorānam!

E eddy 26.11.2017
darba laiks

sodien gaju uz pakistanas kebabu un vins bija ciet uz durvim ir rakstits no 9.00-11.00 vakara bet bija ciet un puisi kas tur strada teica ka no 12.00 vini bustikai vala kanaukauna cilvekiem likt gaidit un tas vis notika vecriga

D Dāvis944 03.12.2017
Krāpšana

Samaksāju par kebabiem, bet maisiņā, izsniedzot neko neieliek (izsniedzot ūdens ielikts iekšā, kAs pēc svara novērš vēlmi paskatīties). Ja cilvēks ir neaudz iereibis, nepamana. Pilnīga apkrāpšana.

N Nav_svarīgi 05.08.2018
Antisanitāri apstākļi.

Liepājā, Tirgoņu ielā pēc apēstā kebaba vairākas dienas mocīja caureja.
Pilnīgi noteikti iegriezos tur pēdējo reizi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes