P. Stradiņa KUS - Stradiņa slimnīcas 6. nodaļa

Vēlos pateikt dažus vārdus par izrādīšanos. Šajā nodaļā ir viens jaunais ārsts, kurš pats uzskata sevi par super-izcilo personību un ļoti lepojas ar to, ka viņš ir ķirurgs,
bet tajā pašā laikā pret pacientiem izturas nievājoši, jo šie cilvēki neesot viņa cienīgi.
Ja viņš nespēj kādam noteikt pareizo diagnozi, pie visām savām kļūdām uzreiz vaino pacientus. Viņš var izrādīt augstprātīgo vai pazemojošo attieksmi pret pacientu, taču vajadzības gadījumā pats ir gatavs izkalpoties vadības priekšā. Sanāk, ka ārstam viņa personiskās intereses un iegūstamie labumi ir svarīgāki par pacientiem, un izrādīties par kaut ko vērtīgu viņam ir svarīgāk, nekā patiešām tādam būt. Var jau teikt, ka cilvēku izveido vide, kurai viņš ir pakļauts, bet tomēr - kurš var radīt šādu vidi, ja ne paši cilvēki? Un ir skumji redzēt, ka jaunā ārsta izpratnē pacienti ir tikai lietojamais materiāls perfektās karjeras veidošanai.

M

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes