Ozolciems tūre

Nesen atgriezos no Ozolciems tūre piedāvāta ceļojuma pa Čehijas pilīm! (no 23.07, līdz29.07)1. Par autobusiem, mums tika solīts guļamais NEOPLĀNS, bet atbrauca kaut kāds leļļu autobuss, kur cilvēkam ar augumu 1.90 nācās sēdēt ar kājām ejā.

M

Komentāri (13)

H he 09.08.2006

Jocīgs komentārs, daudz neatbilstību, ja jau viesnīcas Polijā - kam Jums guļamais autobuss!!! Pieturas pēc 3-4 h ir fizioloģiska norma (biežāk patoloģija - vajag palūgt izrakstīt pamperus vai ievietot urīnpūslī katetru).Nez kādā valodā runāja gids uz Karlovi Variem - japāņu vai? Vai Jums ar uztveri nav viss kārtībā?Var būt kritika (jebkuram, kas strādā), bet tai jābūt objektīvai, citādi jāsmejas par jocīgajiem tūristiem un pasauli.P.S. Neesmu ozolciems darbinieks, bet tūrismā gan strādāju

N Natalja 09.08.2006

Polnostju soglasna, ehala v etom ze avtobuse!Pro Poljshu - pervuju no4j mi proveli v doroge!Ekskursija bila v Chehiju, i vse mi znaem 4to zna4it dlja latvijskogo turista Ceshskoe pivo!gid govorila na cheshskom inogda vstavljaja russkie slova!

H he 10.08.2006

Tātad vai nu bija vai nebija guļamautobuss?! Dažreiz cilvēki iedomājas, ka guļamais autobuss būs tāds plats divguļamais dīvāns, ir starp citu, divu veidu guļamie busi, ar plauktveida saliekamajiem krēsliem un ar paceļajamajiem kaju turētajiem un ar atzveļamajām aizmugurēm. Alu nevajag dzert autobusā, tas taču pats par sevi saprotams, ka alus ir urīndzenoss!!!

M Morgana 13.08.2006

Voobsce, strashnaja poezdocka po opisaniju u Vas polucilasj, no eto mozhno bilo ozidatj, vedj, Ozolciems castenjko praktikuet takie dela, obescaet odno, a polu4aetsja naoborod

H Helga 14.08.2006

Besī ārā šitie stulbie viendienas tūristi. Kāda atšķirība starp autobusiem, ja tev ir 1.90, tad tev būs vienāda jušana kā Volvo vai Neoplānā.Tāpat kafija, nepatīk nedzer, es vienmēr ņemu līdz savu un nekas nenotiek. Tāpat tie tualetēs d....ēji, kautkas vēl trakāks nenotiek nekur pasaulē. Esmu braukusi ar ārzemju busiem ekskursijās, tur vispār tāds jautājums kā autobusa tualetes nepastāv. Pašiem vajag būt kā cilvēkiem, tad viss būs labi. Ja tu maksā par 2 vai 3 vietīgu Nr. viesnīcās, tad kādas pretenzijas? Ar savu stulbumu tikai bojā citiem noskaņojumu.

N Natalja 14.08.2006

Kādi viendienas tūristi?Es zinu atšķirību starp Neoplaanu un kaut kaadu suuda lellju autobusu, iekshzemes transports uz Ainazhiem vai Ogri kursee labaaks par to ar kuru naacaas nobraukt 3500 km. Es braucu liidoju utt 2 reizes gadaa, bet sho te braucienu uz Cehiju neaizmirsiishu, kad sieviete vienkaarshii bljaava 2 stundas ka vinjai vajag uz tualeti, bet ne shoferis, ne grupas vadiitaaja neviens nereageeja! Ko jūs te pashi di.rshat par piekasiigiem tuuristiem, ja juus apzog un visiem ir vienalga? Esmu guleejis arii 2/3 zvaigzhnju viesniicaas citur, pat sliktaakaas, bet nekur neredzeeju blaktis!!! Kaapeec es to rakstu? Negribu nevienam bojaat noskanjojumu, vienkaarshi mudinu visus kas saseejaas ar sho kantori paarlasiit liigumu un noskaidrot visu kas saistaas ar viesniicaam, transportu, programmu un gidiem! Ka arii to cikos buus jaaceljaas!

J JK 22.08.2006

Ozolciemam tiešām ir zināmas problēmas ar autobusiem. Es biju jūlija Lielā Čehijas tūrē. Autobuss vispār bija salauzts. Stavejam ik pēc 70 kilometriem, jo dzinējs nevarēja izturēt kārstumu, vsu laiku pikstīnāja kaut kādi datčiki, WC nedarbojās, televizors arī. Labi vēl, ka bija forsa grupas vadītāja. Bet ar Ozolciemu vairāk nekur nebraukšu

S S 25.09.2006

Es ar pagājušo gadu braucu uz Čehiju, kurā kā turoperators bija ozolciems tūre. par ceļojumu, t.i, autobusu, viesnīcu neko negribu teikt sliktu teikt. bija ok, kā saka nevar prasīt par 100 LS 5* viesnīcu:). taču gide gan man nepatika. acīm redzot Čehija viņai jau bija noriebusies, līdz ar to nekāda interese par savu grupu arī nebija lielā. nevienā citā ceļojumā kā šajā. man nav bijis tik daudz brīva laika, ka pat nezinājām ko iesākt svešā pilsētā.:) Pašā Čehijā uz 2 h.( vienu dienu) mums iedeva latviešu gidu, kurs bija kolosāls- laiks tiešām ļoti ātri un interesanti pagāja. tikai neko jau daudz pa 2h nepaspēsi apskatīt- viss bija skriešus darīts. taču uz Karlovi Vari mums bija cita gide- vietējā, kas runāja krieviski. Neesmu piekasīga, taču es NEKO nesapratu no viņas krievu valodas, tā bija vienkārši drausmīga ( it sevišķi man, kurai Rus nav dzimtā valoda). Paveicās, ka netālu bija grupiņa no Krievijas, kur bija feina gide, tad nu mēs daži piešmaucām pie svešās grupas un noklausījāmies interesējošo info..:):)

A andrejs 25.09.2006

bet ko var braukt ar ozolciems tuure, ja antireklaamaa jau sen par vinjiem info staav?

O Oksana 09.11.2006

Ochenj interesno, kak chelovek rabotajuschij v turisticheskom biznese, mozet tak zlo otzivatsja o turistah! Da eto ze vash hleb! Ne budet turistov, ne budet u vas i zarplati.Ja nikogda ne puteshestvovala s Ozolciems, no menja nastorozilo uze to, chto prijdja k nim v ofis, rabotnica daze ne mogla objasnitj, kakie imenno ekskursii budut. Po ejo slovam, ona ne pervij god v etoj kompanii. Chto za nekompetentnostj sotrudnikov?! Vot eto porozaet!

L Leonids 29.12.2006

Blenas, normals turs, musu grupas vaditaja Inita bija vienkarsi super!!!

V VIOLETA 11.01.2007

MES AR OZOLCIEMU BRAUCAM UZ UNGARIJU, UN AR VIRU ESAM VIENSPRATS , KA TA BIJA VIENA NO LABAKAJAM TUREM.GIDE BIJA IVETA, GAN AUTOBUSS, GAN VIESNICA UN EDINASANA MUS LOTI APMIERINAJA(NEDOMAJIET, MES BRAUCAM KATRU VASARU CELOJUMOS UN IR AR KO SALIDZINAT).bRAUCIENS TIESAM BIJA PA PIRMO.TACU ESAM BRAUKUSI ARI AR OZOLCIEMU UZ CEHIJU, TUR VISS TIK ROZAINI JAU NEBIJA, BET NEMOT VERA ,KA BRAUCAM TURP OTRO REIZI( MES PARSVARA VIENI PASI GAJAM KURP VELEJAMIES) BIJA VIDUVEJI.VIESNICA BIJA NETALU NO CENTRA , TAS IR PLUSS, BET EDINASANA NEVISAI LABA.PAR LAIKU - BRAUCOT ARA NO KARLOVI VARIEM MUMS BIJA NESASKANAS, JO NOZIMETAJA LAIKA AUTINS NEIZBRAUCA,BET GAN VELAK, UN VISIEM TO NEPAZINOJA.PAR VIETEJO GIDI NEKO NEVARAM TEIKT, JO ,KA JAU RAKSTIJU, MES IZTIKAM BEZ TAS.BET ATPAKAL CELA MUSU GIDS PIELEJAS UN BIJA SIKA AIZKERSANAS UZ ROBEZAS, TOMER SMAIDS NOPLAUKST.KAS ATTIECAS UZ AUTOBUSIEM, KONKRETI TUALETEM, PA VISIEM DESMIT GADIEM,KO BRAUKAJAM RINKI, BIJA TIKAI VIEA REIZE, KAD BRAUCAM UZ FRANCIJU (DIVAS DIENNAKTIS AUTOBUSA)KAD BRIVI VAREJA IZMANTOT TUALETES.UN TURISTI,KURI BRAUC BIEZI MAN PIEKRITIS, KA VIENMER BRIDI, KA TUALETE IR, BET IZMANTOT TO DRIKST SUPER-PUPER -ARKARTEJA SITUACIJA(TAS VISS LABUMS JUMS BRAUC LIDZ UN SMIRD PEC TAM, VAI JUMS PASIEM IR PATIKAMI?!BET LAI IZTIRITU TUALETES JABRAUC NOTEIKTAJAS STAVVIETAS UN PAR TO JAMAKSA, KAS ATTIECIGI SADARDZINATU JUSU CELAZIMES CENU)PARASTI PIETURAS TIEK TAISITAS BENZINTANKOS UN MUSU PIEREDZE TRAKU GADIJUMU SAJA SAKARIBA NAV BIJIS.DOMAJU, KA VISS STIPRI ATKARIGS GAN NO GIDA,KURS BRAUC LIDZI JAU NO LATVIJAS, GAN NO ATOBUSA NETIK KOMFORTA, BET GAN TEHNISKA STAVOKLA(STRUNTS, KA VAR CURAT TUBZENE, JA BUSS NOSPRAGST UZ LATVIJAS ROBEZAS KAUT KUR.BIJAM JAU 2 REIZES PAR LIECINIEKIEM, KAD FIRMAI AIRISA AUTOBUSI SALUZUSI STAVEJA CELA MALA UN NELAIMIGI CELOTAJI PUTAS APKAIME.GRIBAS VISIEM CELOTAJIEM NOVELET TIKAI AR PATIKAMAM ATMINAM BAGATUS IESPAIDUS NO JAUNAJAM TUREM!!!:)

I Inga 26.05.2007

Arī es atgriezos no Čehijas-grupas vadītāja bija Inita-super,super,super!!! Ar tādu cilvēku kopā varētu doties uz pasaules malu! Žēl tos kuriem šis brauciens citā reizē nav izdevies!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes