www.sudzibas.lv Oxy Club SALONA PRUSAKI

Oxy Club - SALONA PRUSAKI

Mīļie cilvēki, gribu jūs pabrīdināt, ka šajā solariju studija ir PRUSAKI!Aizgāju pasauļoties, samaksāju par solariju, paņēmu kremu, iegāju kabīne ar labu noskaņojumu, sasmerejos ar kremu, attaisiju solarija augšējo vāku, lai varētu atgulties, attaisot vāku pamaniju ka pa solariju virsmu aizskrēja kukainis. Īpaši nepieversu uzmanību, apgulos un ieslēdzu solariju, un tulit pat man pa kaju aizskreja PRUSAKS! Es ļoti ātri izlidu no solarija , apģērbos, un izgāju ārā no solarija! Administratore bija ļoti izbrīnīta, es paskaidroju ka es redzēju prusaku! Uz ko viņa man atbildēja " Es ļoti atvainojos, bet mēs neko nevaram darit, mes prusakus jau esam indejuši, bet tas nelīdz" Vārdu sakot, es biju šokēta!!! Nevienam nejiesaku šo solariju studiju! Sajūta joprojām ir draņķīga. ..

L

Komentāri (3)

Ausainītis 20.12.2014

Ļoti piemīlīgi kustonīši!

M Mierinsh 23.12.2014

tie ir ziamssvetku vecisha mazie paliigi, viņi tevi veerteja, vai tu skaista un kadu davanu tu esi peniijusi

C Cilvēks100 29.04.2015

Ak, kungs!!! OXY CLUB ir miskaste!!! Es tikko pievienoju sūdzību! Jāraksta kaut kādai inspekcijai sūdzība. Tas nav normāli!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes