www.sudzibas.lv Oxy Club абонемент

Oxy Club - абонемент

Открыли салон в Вецмилгрависе, установили вакуумный тренажер, дамы побежали покупать абонементы, спустя несколько месяцев сломалась педаль на тренажере. Если быть точнее в апреле сломали и по сей день не отремонтировали. За абонемент деньги естественно никто не вернет. Отношение к клиентам со стороны хозяина не достойное.

Z

Komentāri (4)

A alexandrazzz 20.10.2013

OXY CLUB viss sliktākā attieksme pret klientu, K.Barona centrs, nevienam neiesaku, vienu minūti nokavēsiet trenazieri nevar apmeklēt brauciet mājās, abonentus sūta iszinas, ka maksā 35Ls atnāku uz vietas jau 80Ls, rupjas un neizglītotas ar klientiem nemāk runāt

A amy 10.04.2014

Oxy club ir vienkārši šausmīga attieksme pret klientu!
Abonements maksā tādu naudu, bet serviss kā lētā ieskrietuvē!

S svena 04.05.2014

K.Barona ielas salona tiešām ir ļoti rupja un neizglītota attieksme pret klientiem. Nevienam neiesaku šo salonu apmeklēt, pēc apmeklējuma jutos izsmieta un aizvainota. Ja nav vēlēšanās strādāt salonā tad vajag mainīt darba vietu nevis izgāst savu nepatiku pret klientiem, mēs galu galā šīm jaunkundzēm algu maksājam.

S svena 04.05.2014

K.Barona ielas salona tiešām ir ļoti rupja un neizglītota attieksme pret klientiem. Nevienam neiesaku šo salonu apmeklēt, pēc apmeklējuma jutos izsmieta un aizvainota. Ja nav vēlēšanās strādāt salonā tad vajag mainīt darba vietu nevis izgāst savu nepatiku pret klientiem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes