Oxima SIA ''FORT-S'' - Krāpnieks

Nepērciet OXIMA lampas, ko pārdod Gunars Afanasjevs. Viņš ir KRĀPNIEKS! E-pasta adrese viņam ir [slēpt]@inbox.lv
Ja kaut kas notiks ar produktu, tad Afanasjevu vairs neatradīsiet, jo ofiss būs slēgts un viņš ''mētājas'' apkārt.

P. S. Kad griezos instancēs par defektīvo lampu, kā Nozīmīgs Fakts izrādījās, ka Gunars Afanasjevs atrodas policijas uzskaitē par līdzīgu krāpniecisku gadījumu.

J

Komentāri (5)

L lala 23.09.2009

Mēs ar vinju nesen satikāmies. Atstāja savas kordinātes kur viņu var atrast Rīga, Vecmilgravis, Stiebru 4-7 Tel.20216280

V vietējaistoLaLa 27.09.2009

Kādā sakarā tikāties?
Tā adrese ir viņa mājas adrese vai ofisa?

Kā tas var būt, ka viņš man atstāja pavisam citu numuru, kurš ir slēgts?
Tātad krāpnieks, kas iesmērē nederīgas mantas un pazūd. Viegla nauda, mjā.

G Gunars 27.10.2009

Dobrij denj vsem, kto obo mne ocenj lestno otzivaetsja. Ja ni ot kovo i nikogda neskrivalsja lis po steceniju obstajateljstv bil pomenen nomer. 22013552 eto dejstvujuscij nomer i vse neisparvnosti esli takovie estj budut ustraneni, v daljnejsem prosu operirovatj lis proverennimi faktami

S uvazeniem
Gunar

O Oļegs 04.11.2009

melot jau Gunars ir iemācijies. man ir fakti, ka viņš ir blēdis. Gunars maina ofisa adreses un dzīves vietas kā zeķes...tirgos dajebko -siltinātājus, lampas, varbūt rīt jau būs firmas vārds cits.

nu neesiet naivi, cilvēki!

S salna 06.11.2009

Gunars Afanasjevs ir uzmetējs. Maina tel. numurus, JO SLĒPJAS. neticiet nevienam viņa vārdam un neuzsāciet nekādu biznesu ar šo tipu.

Diemžēl šis nr. jau arī nestrādā 22013552!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes