www.sudzibas.lv Oswee.com Nemaksa naudu

Oswee.com - Nemaksa naudu

Sveiki sis uznemums ir tikai liels krapniecisks.
Jo piedava darbu cilvekiem kas jau strada vairakos darbos. (papildarbu)
apskatot internetu ieraudziju sludinajumu pazvaniju tad teica ka parzvanis.. !
Parzvanija pierakstija vardu uzvardu telefona nr.
Iedeva avizu cupinu iedeva objektu pa kuru jaiznese... Panemu iznesaju tani pasa diena...
Sakuma zvanija pajautaja vai iznesaja ja viss bija oky.
Pec kadam 3nedelam pazvanija no biroja pateica ka kurjers nespejot mani sazvanit kaut vai bija noraditi 3telefona nr. Uz kuriem pat netika sanemts zvans...
Pec kadam paris dienam pazvanija kurjers atveda avizes... Atkal iznesaju bet par samaksu itka neko neteica un darba ligumu arii neatveda kaut vai ari solija ar kurjeru atvedis... !
Iznesaju pagaja 3diena zvanot uz nr. Neviens pat neko nepaceja pateikt kapec nav liguma utt.
Tad nolemu uzrakstit epastu uz biroju uzrakstiju sanemu atbildi ka par pirmo iznesato avizu kaudzi ir iznesata ar kavesanos bet tikai tad ja pirmo iznesaju pirmaja diena...
Ja ari bija kaut kadas pretenzijas kapec kurjers veda otru: d

varbut ir kadam vel cilvekam ar so uznemumu problemas bijushas...

Komentāri (21)

B Beisbolzzz 19.12.2012

tādiem dauņiem kā tev uz neko labāku arī laikam nav ko cerēt :)

S SantaOswee 11.03.2013

Oswee (SIA Oswee) dedzina reklāmas materiālus ļoti lielos apjomos! Biju liecinieks! Mīļie klienti, veiciet, lūdzu, kārtīgākas pārbaudes, jo tā būs vienkārši izmesta nauda! Nedaudz par Oswee: mazs kantorītis, kādi 15 kvadrātmetri. Sēž kādi 4 cilvēki, veci datori, veci galdi, suņi skraida pa ofisu, tie 4 cilvēki vispār nekad nav nodarbojušies ar pasta pakalpojumiem, entuziasti! Viņiem par licences nav. Kantoris strādā nelikumīgi!

Dzintars Kļaviņš ir krāpnieks un melis! Klientu materiālus nodedzina, izplata tikai 40-60 %.

A Anita Celma 24.03.2013

Es pašlaik strādāju Latvijas Pastā - vairāki mani kolēģi papildus piepelnās strādājot Oswee un šad tad iznēsājot atvestos materiālus. Diemžēl jāsaka, ka taisnība ir gan sūdzības autoram, gan komentētājai augstāk - tā kā pati apsvēru iespēju drusku piepelnīties, tad ievācu drusku informācijas no kolēģiem par Oswee -

Tik tiešām Oswee esot sīks kantoris, ko minētais Kļaviņš kūrējot kā mākot - izmantojot lielākoties svešu firmu infrastruktūru (Latvijas Pasta, Mediapasts, Postservice, kur esot strādājis agrāk). Algas par tādu pašu darba apjomu esot vēl daudz zemākas kā pašlaik Pastā (un Pastā mēs arī knapi savelkam galus), tādēļ arī daži no kolēģiem tiešām ik pa reizei izplatot ar nokavēšanos (kad savācās lielāks apjoms korespondences uz konkrēto sektoru), vai nenesot vispār.

Tādēļ arī principā atmetu domu par piestrādāšanu Oswee un neiesaku arī citiem amata brāļiem.

P Pasts 24.03.2013

Vai Latvijas pasta nozarē ir kaut viens normāls uzņēmums? Visi esošie tiek norieti. :) Laikam jau ka problēma nav ne Kleinbergos, ne Kļaviņos un Razumovās. :)

ance.mika 23.04.2013

Lasīju un smējos līdz asarām.

Jēziņ. nu ir gan gundri cilvēki. Ne tikai klačo, bet arī publicē internetā savus sacerējumus.

Kā gan Oswee var atrast laiku dedzināt reklāmas, ja kūla jādedzina? Un protams ka naudu laikā nevar izmaksāt, jo viņiem tak tik daudz suņu offisā. Visi prasa ēst un tur tad jau arī paliek visa naudiņa. Vai tad jums žēl sunīšiem? Pēc visa Jūsu rakstītā noprotu ka visi te miljonāri, tapēc arī piesējušies datoriem, galdiem un birojiem.

Kaut kāds sviests. Es ietektu te dažiem aiziet pārbaudīt prātu pie ārstiem, ka tik kāda skrūvīte netrūkst.

Iesaku ievākt informāciju pirms kaut ko pat domājas rakstīt.

Un labāk nevajaga sākt par Latvijas Pastu. Viņi jau tak mums pārcenšās. Dzīvoju tuvumā Elvi veikalam, un nu tad tik pastnieki piebāž pastkastīti pilnu ar reklāmu. Pa 5. - 6. eksemplāri. Laikam katrai dienai savs eksemplārs? Viņi gan mums ir mīļi.

S SantaOswee 24.04.2013

Oswee klientu materiālus nodedzina, izplata tikai 40-60 %. Dzintars Kļaviņš ļoti negodīgs uzņēmējs.

ance.mika 10.05.2013

Te jau nav pie vainas Dzintars Kļaviņš. Zinot stāvokli Latvijā, kad visām durvīm vairāk vai mazāk ir čipi, atslēgas, kodi, utt. kuri tiek mainīti perjodiski, ir ļoti grūti izplatīt visus 100 %. Kā arī nedrīkst aizmirst citu firmu patriotus, kas piesakās darbā Oswee, pievāc reklāmu un to neizplata. Oswee tās situācijas vairāk vai mazāk risina un paši priekšnieki bieži kad skrien un iznēsā reklāmas paši, lai būtu viss izplatīts.

Žēl gan ka te daži labi virina muti, bet neko nezina par ko iet runa.

Visās firmās ir problēmas ar piegādēm un citām lietām. Tā ir dzīve, un tas ir privātais bizness. Nekad nekur nekas never būt perfects. Visur ir savi mīnusi un plusi, žēl tikai to, ka daži cilvēki to nesaprot. Vai negrib saprast.

в Витя 28.03.2014

Отвратительная компания, не советую с ними связываться. Деньги либо не выплатят, либо часть суммы не доплатят, потом звони выясняй, а тебе будут только лапшу на уши вешать, без компетентны работ

N NormundsCekuls 15.04.2014

Dievs Tēvs, ir taču jābūt idiotam, lai aizietu tur strādāt. Viņiem nav pasta licences, viņi nedod darba līgumu uz rokām... Kur ir Polīcija un Valsts Ieņēmumu Dienests?

D dimulja2 09.10.2014

kazli ne xotjat platitj dengi 2 mesica cto nada s debilami delatj?niverti im ani namaxivajut kankretna NISAGLAWAJTESJ NA ETU ULOVKU

J janis nkalnins 10.10.2014

nesmu apmierinats ar sis firmas atieksmi pret cilvekiem un sadarbibas partneriem ka tadiem.vini man atsakas tagad maksat manu naudu jo neesmu noformejis valsts ienemumdienesta to ka es esmu pasnodarbinatais.gribu bridinat ludzu esat uzmanigaki ar so oswee firmu vini negrib makast naudu un liek nesat tirazu divi gabali 1c ents.un grib lai strada menesi pa 30 ero.

J janis nkalnins 10.10.2014

ludzu kaut kada veida talak informet sabiedriba cilvekus lai neuzkeras uz tadiem jokiem un lai neparaksta ligumus nekadus.jo es nostradaju 3 dienas un tagad vini atsakas maksat.

A Abigaila 28.12.2014

Nesamaksāja diezgan lielu summu- ap 300EUR, kādā var būt runa par mazākām naudām. Krāpnieki. Vilka un vilka garumā, līdz bija skaidrs, ka pat netaisās maksāt.

A andzhela 29.12.2014

Oswee mail latvija vini tik tiesam lieli krapnieki vini piekrapa ar manu algu kuru esmu godii nopelnijusi izesajot reklamas nesmu sanemusi par novembri algu kad viniem zvanu vini izvairas teit kada man bus alga tad vini izvairas teikt

J Jasmīns 25.03.2015

Arī es uzrāvos uz Oswee. Tāpēc sniedzu informāciju gan darba meklētājiem gan pakalpojuma pasūtītājiem.
DARBA MEKLĒTĀJIEM. Man sākotnēji Oswee samaksāja, tā teikt, lai turpinu strādāt, jo ieguldīju savu auto un degvielu. Pēc tam trīs mēnešus tikai solījumi – no «samaksāsim nākamnedēļ» līdz «samaksāsim šodien», plus vēl klāt regulāri apmelojumi par negodprātīgi veiktu darbu. Ko darīt, lai šādiem parazītiem sarežģītu dzīvi? Noteikti par šī kantora darbību jāinformē attiecīgās valsts institūcijas, Valsts Darba inspekcija, Valsts Ieņēmumu dienests utt. Ja uzņēmējs ir negodīgs pret saviem darbiniekiem, tad simts punkti, ka arī citās vietās viņš ir negodīgs. Tas, ka Oswee maksā aplokšņu algas manā gadījumā jau ir pierādāms. Viens līdzīgs gadījums man šobrīd ir pārtapis krimināllietā par vairākiem pārkāpumiem, ieskaitot dokumentu viltošanu mantkārīgā nolūkā. Tāpēc arī šeit būtu jāsaceļ trobele gan Ģenerālprokuratūras, gan KNAB līmenī, jo visticamāk viņiem būtu vērts ielūkoties arī Oswee darbībā. Jo vairāk sūdzību, ziņojumu un iesniegumu saņems valsts institūcijas, jo ātrāk šo kantori aizklapēs ciet. Ja mēs par visu notiekošo neliksimies ne zinis, tad arī turpmāk uzrausimies uz šādiem parazītiem. Atcerieties, ka informāciju valsts iestādēm jūs varat sniegt arī anonīmi.
PAKALPOJUMU PASŪTĪTĀJIEM. Oswee vispār nepastāv darba organizācija. Pa vienu iecirkni ar vienu un to pašu materiālu var tikt palaisti seši pastnieki, kamēr citos sešos iecirkņos vispār nekas netiks izplatīts. Daudzdzīvokļu ēkām ir norādīti nepareizi durvju kodi. Esmu dabūjis pareizos, bet tie vispār netiek ievadīti datu bāzē, kā rezultātā nākamajā reizē tajā pašā iecirknī izdrukās fiksēti vecie kodi, ar kuriem nekur iekšā nevar tikt. Datorizdrukās esošās adreses neatbilst dabā esošajām, tāpēc ir nācies no iecirkņiem uz kantori atgādāt atpakaļ ap 80 procentiem no izplatāmā materiāla. Datorizdrukās vispār ir viens vienīgs bardaks. Ja nav darba organizācijas, tad arī savādāk nevar būt. Paskatieties arī iepriekšējos ierakstus iekš sudzibas.lv. Vai te par Oswee ir rakstīts kaut viens pozitīvs vārds? Ja vēlaties, lai jūsu materiāls tik tiešām tiktu izplatīts daudz maz normāli, meklējiet citu kompāniju, jo man šķiet, ka neesošās darba organizācijas dēļ, sliktāka darba kvalitāte vairs nevar būt. Pastnieki noteikti ir godprātīgi, bet Oswee vadībai tik tiešām viss ir pie pēcpuses.

D dacite79 12.04.2015

Ja taisniba par so uznemumu Oswee Mail Latvija, Ventspilniekus ari krap kam parada300 eur kam zinu tuvu pie200eur, cilveks saka samaksa naudu, tad turpinasim musu sadarbibu, bet ko vini nemaksa naudu bet ieliek jaunu reklamu ka mekle cilvekus Ugale kas nesas reklamu un ta tik baz naudu kabata!!!Nu ko var teikt cilveks ir stradajis, ko vini nemaz nedoma maksat labak atrast citu mulki ko KRAPT...CUKAS!!!

A Abigaila 30.04.2015

Man firmā OSWEE strādāja dēls- vidusskolnieks, kurš pa vakariem centās kaut ko nopelnīt, lai iegādātos instrumentus. OSWEE viņam ir parādā kaut kur ap 300 EUR. Ja nekaunas apkrāpt pat bērnus, uz ko tad var cerēt pieaugušie?

Ir bijis tā, ka sajauc iecirkņus un atved reklāmas pavisam uz citu iecirkni, ir bijis arī tā, ka divi pastnieki nes viena un ta paša iecirkņa reklāmas, un citā vispār nekas netiek iznests.

Mans dēls strādāja godprātīgi, bet cilvēki jau bieži vien kā maksā, tā strādā- tas pašas Lattelekom vēstules ir gadījies redzēt vienkārši kā pagadās samestas pavisam citās adresēs.

D dacite79 05.05.2015

Lidz panikumam...Vai tiesam nau iestades kas aptur oswee mail latvija-darbibu!!! Menesiem kur cilvekaiem nemasa algu, tajau ir cuciba aukstaka mera un mekle stradniekus jas nakamos...Lopi!!! Ventspilnieki neuzraujaties uz so kantori ja nu vienigi nodarbojaties ar labdaribu!!!

J Jasmīns 02.06.2015

Vakar satieku kaimiņu, kurš strādā par pastnieku citā uzņēmumā. Viņš saka: "Man zvanīja no Oswee, teica, ka šoferis ved materiālu, kas jāizplata. Es taču nestrādāju Oswee, jo zinu, ka tur nemaksā naudu. Tā arī pateicu. Pēc 15 minūtēm zvana šoferis un saka, ka tūlīt būs. Atkal saku, ka neesmu Oswee darbinieks. Šoferis saka, ka viņam līdzi esot arī līgums. Pasūtīju viņu tālāk, jo zinu kādi krāpnieki ir Oswee."
Un kā šo saprast? Vai Oswee ir pieejami citu uzņēmumu, kas nodarbojas ar pasta pakalpojumiem, dati? Ļoti iespējams, jo sludinājumu portālos jau ir simtiem Oswee sludinājumu, ka viņiem vajadzīgi darbinieki. Tiešām nesaprotu, kāpēc šo uzņēmumu, kas parazitē uz citu cilvēku rēķina, nevar aizklapēt ciet. Vēršos pie Jums, piekrāptie darbinieki! Lūdzu par šo kantori rakstiet sūdzības un ziņojumus visām iespējamām iestādēm, un jo īpaši KNAB. Jaušami, ka te kaut kas nav tīrs daudz lielākā apjomā.

D darba ņēmēja 13.07.2015

Labdien visiem.
Brīdinu par šo firmu.
Mans vīrs veselības stāvokļa dēļ patreiz nevar izpildīt darbu savā profesijā, tādēļ nolēmām izmantot šo piedāvājumu.
Reģistrējās par pašnodarbināto, līgums pēc viņa pieprasījuma arī pēc kāda laika kārtībā. Strādāja pēc labākās sirdsapziņas( savādāk neprot), vienalga kādos laika apstākļos.teritorija ļoti liela.Mierinājām sevi-vairāk reklāmas bukleti, vairāk nauda. Problēma jau ar to, ka nav precīzi kodi ieejas durvīm.Stāvi, kamēr kāds ielaiž vai nolamā..., nu labi, ar to šo darbu darot jārēķinās...bet- pēc līguma algu izmaksā līdz 20. dat. par iepriekšējo mēnesi... sāka strādāt februārī-algu saņēma 27 aprīlī, jpr nav ne santīms par marts, aprīlis, maijs un jūnijs.
Varbūt tomēr īpašnieki var brīdināt par nestabilu situāciju un tad cilvēks var pats izlemt sniegt savus pakalpojumus vai ne.. Jo darbojas jpr likums- ko sēsi, to pļausi...
Visiem vēlu veiksmi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes