OROLS - брак

заменили счетчики..,.сами счетчики заплыли водой....ждали мастера по вызову-не пришел(из фирмы ни одного звонка-предупреждения о том,что мастер опаздывает или не придет)Повторно вызвонили мастера,пришел в неуказанное время,заменил счетчик холодной воды .указав ,что это счетчик горячей воды,причем ни на одном счетчике воды в квартире такого номера нет.

к

Komentāri (9)

M MarisK. 15.01.2014

Izvēloties lietotus, nevis jaunus ūdens skaitītājus, mēdz gadīties kad skaitītājs aizsvīst. Lietots paliek lietots. Pie atkārtotās pārbaudes nav iespējams noteikt, vai turpmākajā skaitītāja ekspluatācijā pastāv risks par hermētiskuma bojājumu, kā rezultātā skaitītājs aizsvīst. Tāpēc iesakām izvēlēties jaunu ar 4 gadu garantiju. Noformējot pasūtījumu klientiem tiek izskaidrots, lietotam skaitītājam mēdz gadīties aizsvīšanas risks. Izvēloties pakalpojumu nomaiņu uz lietotu, iestājoties garantijas gadījumam uzņēmums OROLS vienmēr izpilda savas saistības un novērš defektu. Uzņēmums ar lielāko pieredzi ūdens uzskaites jomā.
Ar cieņu, OROLS vadītājs.

U unk9 03.09.2014

Pasūtīju skaitītāju nomaiņu 3 nedēļas iepriekš - lai ir droši, jo dzīvoklī dzīvo īrnieks ārzemnieks ar savu sapspringtu laika grafiku. Dienu pirms noteiktā datuma zvanu Orols, lai saņemtu apstiprinājumu, ka nekas nav mainījies. Orols paziņo, ka esot man jau zvanījuši un es esot teicis, ka skaitītāji jau samainīti. OK, noskaidrojam ka ticis zvanīts uz nepareizu numuru. Prasu lai apstiprina meistara ierašanos iepriekš sarunātajā laikā, šie saka, ka grafiks jau mainījies, nezinot vai sanāks. Saku ka noteikti vajag sarunātajā laikā. Sola atzvanīt. Pēc brīža tiešām atzvana un apstipina, ka meistars būs iepriekš norunātajā laikā, bet +/- 1 stunda, jo meistars brauc no adreses uz adresi, visādi var gadīties. OK, saskaņoju to +/- 1 stunda ar savu īrnieku.
Paredzētajā uzstādīšanas dienā man zvana no Orols un saka, ka meistaram esot izkritušas dažas adreses, vai nevarot braukt ātrāk. Saku, ka nevar gan un paliekam pie iepriekš sarunātā laika. Tieši pirms sarunātā laika drošibas pēc vēlreiz uzzvanu Orols, vai gadījumā nekas nav mainījies. Orols apstiprina, ka meistars būs, lai gaidot. Nogaidu 1.5 stundu, laiks jau tuvojas noteiktajai +1 stundai. Zvanu vēlreiz uz Orols - atbild autoatbildētājs, ka esot piezvanīts ārpus darba laika.
Meistars tā arī neieradās un arī nedeva par sevi nekādu ziņu.
Nākamajā dienā Orols pats piezvanīja un apjautājās vai meistars ir ieradies, cik sapratu, tad tovakar nebiju vienīgais "cietušais". Piedāvāja sarunāt citu laiku, bet es atteicos

L lotaha 17.09.2014

Более безответственного предприятия я не встречала в своей жизни!!!
Обслуживание хуже некуда!!!
что такое оговоренное время сотрудники данного предприятия вообще не в курсе!
работа проведена халатно!
Подумайте 100 раз прежде чем к ним обратиться!
По факту. после замены счетчиков начала подтекать труба. Вызвали мастера повторно. Нам сказали, что это нормально. В тоже время во время замены нам были навязаны дополнительные платные замены, в их необходимости я уже очень сомневаюсь. следующих этап был подключение дистанционных счетчиков. О планируемой работе предупредили вечером на утро следующего дня, хотя неоднократно была высказана просьба, а потом уже и условие, что предупреждать как минимум за два дня. ок. согласилась, оплатила сверх часы медсестре чтобы она пришла пораньше и могла запустить мастера. В итоге никто не пришел! Хотя перед я созванивалась с работниками, что время ограничено и в тот день разговор на эту тему тоже был. вторую встречу меня опять попытались наметить с вечера на утро "убивает простота". на второй раз мне позвонили по телефону за 5 минут до конца оговоренного времени и сказали, что они уже полчаса ждут под дверью ... более нелепого вранья я не слышала!!! мы открыли дверь, а там никого ... затем последовало более нелепое вранье ...
на данный момент просто накипело!

F famir 08.10.2014

полностью согласны с предыдущим комментом.
сначала потеряли заказ на замену счетч.
затем неудачные ожидания мастера.
на 3й контакт не подписываемся
КИДАЛОВЫ.НЕ СОЛИДНО!

E Emanuella 09.10.2014

Kretīniskāka firma par OROLS nevar būt šajos laikos.
Jau 10 dienas ieprieks pieteicu skaitītāja maiņu, norunātaja dienā neviens neatnak, piecas reizes zvanīju uz firmu, bez rezultātiem. NEIZMANTOJIET šitos meļus, es esmu savu darba dienu par velti zaudējusi.

Inženieris 02.03.2015

Tā ir, kad nav savu kvalificētu darbinieku, bet jāsadarbojas ar "kaktu" santehniķiem. Iesaku vadībai izvērtēt attieksmi pret klientiem!

K klients1111 18.08.2015

Pilnībā piekrītu iepriekš cietušajiem klientiem - man arī visa diena izbojāta, jo meistars viņu noteiktajā laikā neieradās, vienojāmies par citu laiku tajā pašā dienā un deja vu - atkal neieradās. Piezvanīt, pabrīdināt, ka kavējās, vai neieradīsies vai kā citādāk cilvēcīgi komunicēt - tas ir pāri SIA Orols spējām.

K Kristīne Jelevica 18.04.2017

Nekad un nevienam neieteiktu izmantot firmas Orols pakalpojumus! Rupja, nelaipna attieksme pret klientu!

M Margo Dmi 23.08.2019

Pieteikto pakalpojumu neveic - meistars vienkārši neatnāk sarunātajā laikā. Uz telefona zvaniem neatbild. NEIESAKU.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes