www.sudzibas.lv Olimpiskais sporta centrs Neatbilstoši " bīstami būvmateriāli

Olimpiskais sporta centrs - Neatbilstoši " bīstami būvmateriāli

Labdien,

esmu Olimpiskā sporta centra baseina apmeklētājs. Baseins ir viens no labākajiem Latvijā - liels & kvalitatīvs baseins, sauna, dušas, ģērbtuves, personāls - viss ok.
BET ir VIENS LIELS mīnuss - kā varēja izvēlēties būvateriālus, kuri neatbilst cilvēku drošībai baseinā?
Nr.1 - Ieejā pie dušas telpas ir keramikas flīzes BEZ pretslīdes funkcijas. KAS PROJEKTĒJA INTERJERU??? VISI apmeklētāji vienkārši nevar normāli paiet. Vai tad nevar kādu vakaru PĀRFLĪZĒT šos 10m2?? Tas aizņem tieši vakaru, ja paņem pāris profesionālus un izmanto speciālus materiālus. VAI labāk, lai cilvēki lauž ķermeņa sastāvdaļas. Īstenībā, tas ir pārkāpums, par kuru var sastādīt soda aktu - bīstami apstākļi cilvēka dzīvībai.
Nr. 2 - tas pats, BEZ pretslīdes flīzes pie ieejas uz baseinu. NU kā tad to varēja saflīzēt??? KAS IZDOMĀJA?
Nr. 3 - tualete!
ADMINISTRATORI un ĪPAŠNIEKI, lūdzu izlasiet tekstu, un vienkārši pārflīzējiet dotās telpas vai arī uzlieciet speciālas pretslīdes gumijas vai citu mat. Tas neazņem ne laiku, ne naudu. Priekš kam Jūs mainījāt interjeru lobby zonā? Tur kur nevajag, jūs kaut ko darāt, labāk uzlabojiet TO, kas CILVĒKIEM tiešām vajadzīgs!
Es uz baseinu eju un iešu, neskatoties uz trūkumiem. BET VĒLĒTOS LAI IEPRIEKŠMINĒTĀS LIETAS TIKTU IZLABOTAS!!!

PALDIES.

J

Komentāri (6)

V Vava 05.10.2010

Ja tu rakstītu, ka vairs uz to baseinu neiesi, tad gan viņi pārflīzēs grīdu :|D

D Dīdī 05.10.2010

Doma ir tāda viņš turpinās iet lai par spīti viņiem laustu kādu kaulu un iesūdzētu viņus:D

I Inna 05.10.2010

Pilnīgi piekritu! Pati daudzkārt biju nokrītusi tur! Jo īpaši man nepatik ka sievieties mazgājas dušās tieši pie saunas, pirmkārt visi, kas sēž saunā, skatas uz tiem, otrkārt tajā vietā vienmēr ir ūdens un tāpēc bīstami iet uz saunu, jo viegli var nokrīst uz mitru grīdu.
Un arī kapņu telpā ir parastas glancētas flīzes, ejot no baseina tur arī ir iespējams nokrīst.
OSC vadībai jāpievērš uzmanība apmeklētāja drošībai!!!

B Beril 05.10.2010

Tāpat ir Joker klubā.. ar čībām vai bez.. tāpat jūtos kā pīles.. jā, man tur ļoti patīk.. bet LŪDZU ustaisiet celiņus ar gumijas segumu.. lai nebūtu jāmaina flīzes! .. Gan ejot uz lielo baseinu gan gar pirtīm!

P peldētāja 12.10.2010

Pamēģini uzvilkt čības. Parasti palīdz kā pret paslīdēšanu, tā saglabāt sausas kājas... :D OSC peldbaseinā peldu 2x nedēļā jau 2 gadus, laikam esmu pieradusi un tā arī nav nācies paslīdēt... ptu, ptu, ptu!

A Alex 13.10.2010

vakar biju. pilnībā piekrītu - vismaz gumijas segumu, savādāk jūties kā zemās klases baseinā!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes