www.sudzibas.lv Medicīnas centrs Elite Prasa naudu aploksnē/Olga Prokofjeva

Elite Medicīnas Centrs - Prasa naudu aploksnē/Olga Prokofjeva

Man uz kājas īkšķa bija uzmetusies kārpa. Nolēmu griezties pie ārsta to likvidēt MC Elite.Dermatovenerologe Olga Prokofjeva man par 1 kārpu norakstīja no polises 20 Ls par vizīti un paprasīja tur pat kabinetā vēl 5 Ls par slāpekli. Man nauda bija tikai uz kartes, tādēļ teicu, ka maksāšu kasē. Ārste bija ļoti neapmierināta un pateica man : "Ceru, ka esiet godīga un nākamreiz atnesīsiet!"Logiski, ka ņemot vērā cik godīga ir viņa, vairs uz otro vizīti negāju, jo 1 kārpa pat ļoti labi gribot nemaksā 25Ls :D.

O

Komentāri (4)

S smīkņa 01.05.2013

20Ls ir par vizīti ir normāli, kur tad ir lētāk?

O Oriental 01.05.2013

Jā, taču es nenācu un konsultāciju, bet tikai manipulāciju.

Minesota 01.05.2013

Vai tad pirms veikt manipulāciju, konsultācijai nav jābūt?

O Oriental 01.05.2013

Rekur internetā skatos, ka vizīte 20 Ls maksā pie profesora, pie ārsta 10Ls.
Štrunts par tiem 20 Ls, ne jau man tie bija jāmaksā, bet gan apdrošinātājiem, bet vnk izbrīna, ka atklāt paprasa 5Ls par slāpekli un pasaka, ka jāmaksa esot tepat kabinetā, lai man ar sāpošu kāju nebūtu jāiet nekur.

Kad pateicu, ka iešu ar sāpošu kāju samaksāšu kasē, ārste man pasaka, ka nevajag, ka lai atnesu pēc nedēļas viņai 5Ls, kad nākšu uz otro piesaldēšanu. Un piemetina, ka cerot, ka es esmu godīga :D nu kas tik atklāti dara...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes