www.sudzibas.lv Ogres rajona slimnīca attieksme un viss pārējais

Ogres rajona slimnīca - attieksme un viss pārējais

Labdien!
Pirms nepilnas nedēļas cietu motocikla avārijā. Viss beidzies ļoti labi, bet ne par to ir stāsts. Stāsts ir par Ogres rajona slimnīcu. Kā draugi un paziņas uzzināja,ka esmu konkrētajā slimnīcā, smejoties izteicās šādi "Aizbrauksi atpakaļ uz Rīgu un aizej pie normāliem ārstiem"
Sākumā neticēju, bet tad tomēr nācās noticēt. Ārsts Varens īsti nedraudzējās ar galvu. Šodien, kad beidzot ir pirmdiena un varētu pastāstīt par savām sūdzībām,kas radušās brīvdienu laikā,tomēr neizdevās,jo vizīte ilga aptuveni 2 minūtes,kurās man tika pajautāts vai vēlos vēl palikt vai nē un kad vēlējos sākt stāstīt par sūdzībām, "ārsts" pagriezās un aizgāja sakot "Jā,jā" un es paliku pusvārdā pie aizvērtām durvīm. Arī potīti viņi man nevar nofiksēt bez ārsta piekrišanas,jo to,ka potīte arī ir traumēta pamanīju tikai piektdienas vakarā. Slimnīcā esot pašai jāārstē potīte! Nu,kur tas dzirdēts?!!
Un tik elementāras lietas,kā papildus pretsāpju līdzekļi jāiet prasīt pašai-nu vienu dienu, otru, bet vai tad nevar ar galvu izdomāt,ka man tomēr nepietiek ar šprici no rīta un vakarā?!!
Un sistēmas. Labi,ka Rīgā pazīstams ārsts,ar kuru šodien pakonsultējāmies. Sistēmu man pielika vienu avārijas dienā un nākamjā dienā izņēma ārā, bet pēc idejas man visu laiku esot bijis jābūt pie sistēmas. Bez tās neesot diži jēgas te gulēt. Un roku locītavas melnos zilumos. Nevarot vēnu atrast! Hā Es saprotu,ka man ir mazas vēnas, bet nez kāpēc Rīgā(cik nu gadījies sastapties ar slimnīcām) vienmēr ar pirmo reizi viss tiek atrasts.
Kopsavilkums? Ja ir iespēja izvairaties no Ogres slimnīcas. Saglabāsiet gan nervus,gan veselību un nemaskāsiet bargu naudu par katru atgulēto dienu.
Paldies par uzmanību! :)

S

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes