www.sudzibas.lv OBIS Artēziskais urbums

OBIS - Artēziskais urbums

SIA "OBIS" - veic arteziskos urbumus -ka maku ta mauju!!! Tur klat bez dokumentiem.Puisis Ainars atstaj labu iespaidu.Formalitates-ligums, kvitis-tas var pagaidit. Izurba dunas, dokumentu nav, bet man projekts uzrakstits.Nevaram laudis mes uzticeties cilvekiem uz varda.Lai dzivo papiri!!!

G

Komentāri (3)

K Krafter 12.02.2010

Obis SIA Straadā šausmīgi, arī bij projekts un artēziskā urbuma ierikošana, projekta nodošana tika atlikta 3 reizes, papiirus nevar sakārtot, telefonus necelj, darba kvalitāte apšaubāma! LJOTI LJOTI NEIESAKU!!!

J Jānis8773 19.06.2020

Priekšnieks - Pēteris, ļoti neatsaucīgs un nelaipns cilvēks, attieksme pret cilvēkiem zem pašas kritikas. Atļaujas pacelt balsi un saukt klientus par stulbiem. Darba procesu negrib izskaidrot, itkā tas būtu kaut kas pašsaprotams. Neiesaku.

I Ilze Degle 10.08.2021

Pieteicu dziļurbumu jūnijā. Solīja atbraukt augustā. Tā ir pazuda. Uz telefona zvaniem neatbild.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes