www.sudzibas.lv Oasis fashion Necilvēcīga attieksme pret darbiniekiem

Oasis fashion - Necilvēcīga attieksme pret darbiniekiem

Vairākas reizes mēnesī internetā parādās sludinājumi, ka tiek meklētas 2 -5 pārdevējas/klientu konsultantes zīmolam Oasis, sakarā ar straujo zīmola izaugsmi. Kopsummā ir 3 Oasis veikali (t/c Spice, Galleria Riga un GC), kopējais pārdevēju skaits ~20. Un ik mēnesi tiek meklēti ~ 8 jauni darbinieki.
Viss dēļ zīmola menedžeres Kristīnes G. attieksmes. Pati pirms neilga laika tur strādāju, taču ilgi neizturēju, jo menedžeres necilvēcīgā attieksme pret darbiniekiem darīja savu.
Sajūta kā cietumā. Ja kliente par pēdējiem santīmiem ir nopirkusi nieciņu priekš dāvanas, menedžere pēc tam pārmetīs, kādēļ netika piedāvātas klāt arī zeķubikses, vai kāds cits aksesuārs. Ja zālē temperatūra ir tik zema, ka darbinieces salst, menedžere aizrādīs, ka temperatūra jānogriež vēl zemāka, jo klientiem karsti (ziemas mēnešos, kad klientes staigāja mēteļos).
Un tas, protams, nav viss.

Mīļās meitenes, nebojājiet nervus un neejiet tur strādāt, saku no savas personīgās un, nu jau bijušo, kolēģu pieredzes. :)

M

Komentāri (6)

B bucis100_ 25.07.2013

Tiešām murdzīga vieta [slēpt]@ pat atcerēties negribu savu grafiku, kas bij briesmīgs un alga niecīga... nav brīnums, ka neviena normāla meitene ilgāk par 3 mēneši tur nestrādā

L lamuse 20.01.2014

Kadu algu vini piedava? :)

M Minkaans 23.02.2014

Alga atkarīga no padarītā. Ja neesi izpildījusi plānu (par ko, protams, ir pārmetumi), alga būs zem diviem soķiem. Lūk, "ausgtās" klases veikals..

M mariabueno 17.03.2014

esmu strādājusi šajā tīklā un varu teikt, ka alga nekad nav bijusi "zem diviem soķiem". Alga ir ļoti normāla plus ir vēl visādas bonusu programmas un konkursi. Ja cītīgi strādāsi - to novērtēs un labi atalgos. Šeit ļoti svarīga ir klientu apkalpošana un piepārdošana. Ja nepatīk - ej pīkstini preces pie maximas kases, kur ne ar vienu nebūs jārunā un nekas nebūs jāpiedāvā. Prasības šajā zīmolā strādājot ir augstas, bet kā jau teicu - laba strādāšana nepaliek nepamanīta.

P Prescott 22.06.2014

MEITENES NEKĀDĀ GADĪJUMĀ UZ TO VERGU VIETU! Stundas likme ir 2€, labi, ja 350€ sanāks! Grafiks smags. Un menedžere Kristīne - ārēji briesmīgs cilvēks - izskatās pēc apvēlusies bumbas, iekšēja vēl trakāk.

K Kakaduu 01.08.2014

Ne tikai Oasis veikalos, bet arī visu veikalu Mos tīkls, aizejot tur strādāt bija liela liela kļūda!!! Bet gan jau gan VID, gan valsts darba inspekcijai tur drīzumā būs ko darīt!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes