www.sudzibas.lv Nu skin Enterprises dīvaina strādāšana

Nu skin Enterprises - dīvaina strādāšana

Vai ir kādas atsauksmes par šiem "Nu Skin Enterprises" izplatītājiem Latvijā? Viņu darbības veids ir visai neizprotams un dīvains.

Kāda paziņa vēlējās mani burtiski ievilkt šajā "biznesā", kurā pati darbojās. Sākumā piedāvāja man taisīt sejas procedūras ar Nu Skin Galvanic SPA, kas ir sejas masāžas un ādas uzlabošanas aparāts. Viena procedūra maksā 6Ls. Lai rezultāts būtu redzams, jālieto katru dienu, vēlāk jau var 2x nedēļā. Nākamais mēģiņājums bija burtiska pierunāšana, lai es par pāris simtiem šo aparātu nopērku.

Kas ir pats dīvainākais, kas pilnībā sagrāva manu ticību šim uzņēmumam un vēlmi uzzināt par šiem izplatītājiem ko vairāk:
1. viņi-darba devēji, slēdz ar tevi līgumu, kas ir uz vairākām lapā-angļu valodā.
2.viņi prasa uztaisīt jaunu bankas karti, kuras visi dati, cipari (kas ir konfidenciāla informācija, zināma tikai kartes lietotājam)ir jānosauc tiem izplatītītājiem.
3. ir jāsastāda saraksts ar 100 saviem radinieku, draugu, paziņu telefonu numuriem, nodarbošanos-ar šo sarakstu turpmāk it kā jāstrādā-tie ir potenciālie klienti.
4. pirms kaut kas tiek sākts darīts, ir jāiegādājās pašam aparāts, kas ir pāris simts lati, tad ir jāmēģina šis aparāts paŗdot tālāk, tā veidojot "eglītes" principu.

Kaut kas līdzīgs kā Faberlic, Ofiflame u.c. izplatītāji, tikai šeit ir dīvaini strādāšanas nosacījumi, kas daži būtībā pat ir pretlikumīgi.

E

Komentāri (3)

H Haha 21.10.2010

uz dullo ierakstīju un atradās ar . Zinu viņus un esmu bijusi arī uz semināriem. Neko neesmu slēgusi, nekādi līgumi, nekas, tikai dīvaina pierunāšanas puse no viņu vadības, lai atvedod uz semināriem savus draugus, radus, pziņas. Man tas nešķita pārāk normāli-vnk noignorēju turpmākās vēstules un basta ;)

N NuSkin 04.01.2011

:) Vai Jūs vispār zināt kas ir Nu Skin Enterprise? Nupat atgriezos uz dzīvi LV pēc sešiem pavadītajiem gadiem Zviedrijā, gribēju turpināt lietot šīs kompānijas produktus, vienīgais ko atradu bija pāris sludinājumi sludinājumu portālos un šie komentāri. Bēdīgi! Cik zinu likumīgākas un drošākas kompānijas vēl vajag pameklēt. Nekad neviens kompānijas profesionāls darbinieks nevienam neliks aizpildīt rakstiski līgumu uz vairākām lapām, kur nu vēl svešvalodā, to visu var izdarīt caur internetu sēžot mājās un neviens neko par jūsu kartes datiem neuzzinās, tas ir tik pat droši kā rīkoties internetbankā. Labākais, ka ir jāsaraksta kaut kāds saraksts un jāpērk obligāti aparāts, ko jūs! Jau vairāk kā 4 gadus lietoju šīs kompānijas produktus, to ir vairāk kā tikai viens, un nesaprotu, kāpēc, lai varētu iegādāties šo kosmētiku būtu jāveic visas šīs darbības? Muļķības! Ja meklējat algotu darbu un neko nesaprotat no tīkla mārketinga tad šis darbs nav priekš Jums. Bet ja gribat kvalitatīvu produkciju, un ne tikai kosmētiku, izmēģiniet. Es uzticos šai kompānijai un alternatīvu neesmu atradusi. Labāk pasakiet kur var iegādāties Latvijā šo produktu?

P P_ūciņa 03.07.2015

"neko nesaprotat no tīkla mārketinga tad šis darbs nav priekš Jums. " hahahaahahahaaa, cik sen dzirdēta frāze. Piramīda vulgaris! Neuzķerieties, mums vieni draugi tagad katrā tikšanās reizē ceļ priekšā stāstiņu, kura beigās obligāti būs krēēmiņš par tādu summu, lai visiem krāpniekiem atlektu procenti, un visparastākie masāžas verķi. Par autoavāriju, par ceļojumu, par veikala apmelklējumu, vinm, ēr beigās būs "un tad tie vitamīni, var teikt, mani izglāba no" vai "jo krēmiņš, nezinu, ko bez viņa darītu"

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes