www.sudzibas.lv NS King nekvalitatīvi apavi

NS King t/c Alfa - nekvalitatīvi apavi

Ir gadījies pāris reižu nopirkt apavus veikalā NS KING, bet vienmēr sanācis nest apavus atpakaļ jau mēneša laikā, kas izraisa pamatīgu vilšanos par preces kvalitāti.
Divas reizes nauda tika atgūta, jo nebija nepieciešamā izmēra.
Šovasar iegādājos apavus (sieviešu kedas, 12. 97ls) NS KING veikalā t/c ALFA, aptuveni pirms diviem mēnešiem.
Retu reizi, kad tās tika uzvilktas, jau pēc pāris valkāšānas reizēm varēja manīt, ka zoles abām kurpēm dilst, defekts.
Nolēmu nest tās atpakaļ, lai atgūtu naudu ne samainīt pret citām, nevēlēdamies atkal vilties, tā arī izdarīju.
Uzrakstīju iesniegumu, veikala pārdevēja bija izbrīnīta, ka rakstu sūdzību, teica, ka diez vai tas esot defekts, betminēja, ka atsūtīšot vēstuli uz manis norādīto adresi vai piezvanīšot 14dienu laikā.
Šodien saņēmu vēstuli, atteikumu, piedāvāja veikt ekspertīzi par 28 - 32ls vērtībā.
Vēstulē tika norādīts telefona nr. zvanīts tika vairākas reizes, bet bez atbildes.
Jau 10 dienas esmu bez kurpēm, un tagad vēl jāgaida ekspertīzes lēmums, par kuru man jāmaksā 3 x lielāka summa nekā maksāja apavi?! Esmu šokā par veikala politiku.

K

Komentāri (65)

S Sauliite 29.07.2011

cik noprotu, tad apavi tika valkāti āra. Iegādājoties tos pārbaudīji vai ir atzīme uz iepakojuma par to, ka tie ir ārai paredzēti apavi?

T ToSauliite 29.07.2011

Šeit varēja būt pat tāds gadījums, ka šie apavi paredzēti vilkt kājā vien izvadot pēdējā gaitā.

S Sauliite 29.07.2011

Pēdējās gaitas apavi parasti ir izturīgāki un labāki, jo ja nu rodas nepieciešamība izvadītajam atgriezties mājās, lai viņam to būtu iespējams vieglāk izdarīt.nestaigās taču saplīsušu kurpi :D

T ToSauliite 29.07.2011

Šoreiz runa bija par "baltajām čībiņām", ja esi par tādām dzirdējusi.Droši vien kaut kas līdzīgs sūdzībā minētajām kedām.

S Sauliite 29.07.2011

domā "balto" čībiņu īpašnieki nekad nemēdz atgriezties pie citu krāsu čību īpašniekiem? :D

T ToSauliite 29.07.2011

Zini, līdz šim nav gadījies satikt nevienu, kurš no turienes būtu atgriezies.

S Sauliite 29.07.2011

Aizej pa kādu slimnīcu patusē naktīs - tur ne tas vien var atgadīties :D

T ToSauliite 29.07.2011

Nezinu, kādus draņķus vajag sarīties, lai sāktu rādīties zombiji!Esmu bijis gan morgos, gan kapsētāc, bet nevienu augšāmcelšanos gadījumu neesmu manījis.Pat pusnaktī, ejot cauri kapsētai.

S Sauliite 29.07.2011

Slimnīcā nostrādājot nedaudz ilgāk par pusgadu veselas 3 reizes cilvēks atgriezās no "līķkambara". un tikai pēc tam uzradās liela vēlme ko sarīties ;)

T ToSauliite 29.07.2011

Tur nu gan nav pamata jautrībai. Var redzēt, kādi medicīnas darbinieki tagad strādā, nevar pat dzīvu no mirušā atšķirt. Man zināmāi gadījums notika pagājušā gadsimta 70 gados, kad rajona slimnīcas dežūrārsts bija pietempies, un miliči ieveda uz ielas atrastu gulošu vīrieti, kurš vienkārši bija zaudējis samaņu. Dežūrārsts uzreizo liek vest taisnā ceļā uz morgu. Naktī šis "līķis" pamostas, un kaut kādā veidā tiek no turienes ārā.Toties, kad šie notikumi nāca gaismā, šis dakteris tika paaugstināts par rajona narkologu, kur, būdams pensijā, strādā vēl šodien.

S Sauliite 29.07.2011

Kardioloģijas nodaļās tā mēdz atgadīties, tāpēc jau arī vispirms liek kambarī nevis pataisno uz morgu ved, tiesa gan ļoti reti, tomēr mēdz gadīties, ka sirdsdarbība ir tik vāja, ka to īsti nevar vairs konstatēt, bet pēc kāda laika sirds atsāk normāli darboties un tad arī rodas šādi zombiji :)

T ToSauliite 29.07.2011

Tagad taču ir dažādi moderni aparāti, vai tad vājos sirds impulsus neuztver? Vecās labās vectēvu metodes vairs neizmanto?

S Sauliite 29.07.2011

ir daži medicīniskie stāvokļi kad neviens aparāts nelīdzētu, lai cik jaudīgs arī tas nebūtu. Kas tās par vectēvu metodēm? Mani opji ap miroņiem neņēmās tāpēc nav nekas par tādām dzirdēts :)

T ToSauliite 29.07.2011

Tie laikam bija domāti letarģiskā miega konstatēšanai-lika pie lūpām spoguli, vai tas nesvīst, kā arī skatījās, vai acs radzene reaģē uz gaismu.Kāda ranga medicīnas darbiniece tu esi? Varbūt diplomēta ārste?

S Sauliite 29.07.2011

Esmu tikai māsiņa, tāpēc pareizās definīcijas un iespējamās procedūras nosaukt nevarēšu.

T ToSauliite 29.07.2011

Tā ir ļoti svētīga profesija, droši vien par saviem pacientiem tu ļoti rūpējies.

S Sauliite 29.07.2011

Tā kā vairāk pa op.bloku dzīvojos, nebija diži jārūpējas par pacientiem, bet nu vairs jau nestrādāju - nepatīk par tik lētu naudu savu darbaspēku tirgot :)

T ToSauliite 29.07.2011

Tad jau tu pat no asinīm nebaidies! Par samaksu, tur es tev pilnīgi piekrītu.Bet kaut kā taču iztika ir jāpelna.

S Sauliite 29.07.2011

Ne no asinīm, ne no uzšķērsta cilvēka bailes vairs tiešām nav! Tomēr kamēr vēl ir krīze, var apgūt kādu jaunu profesiju un tad jau darbs atradīsies - arī labi apmaksāts ;)

T ToSauliite 29.07.2011

Tikai neizvēlies advokāta profesiju, tie parasti ilgi nedzīvo.Vari mācīties par grāmatvedi, vai datorspeciālisti, bilančspējīgi grāmatveži ir labi apmaksāta profesija, arī labi datorspeciālisti labi pelna.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes