www.sudzibas.lv NS King Nekvalitatīvi apavi

NS King - Nekvalitatīvi apavi

Jau otro reizi iebēržos ar NS King. Pirmo reizi pirms gadiem 7 vai 8. Kurpes ir mēnesi valkātas un saplīsa āda paralēli šuves vietai. Uzrakstīju reklamāciju un tie iesaka veikt ekspertīzi.Zema kvalitāte ir acīmredzama neilgi nesātām kurpēm, bet veikals atsakās acīmredzamās lietas kompensēt, cerot, ka klients atteiksies to darīt. Es brīnos cik daudzus gadus viņi apčakarē klientus ar zemas kvalitātes produkciju un joprojām strādā. Klientam ienākot iekšā un izpētot preci, nav iespējams skaidri saprast, ka kvalitāte ir zema, bet nopērkot preci un iebēržoties, viņi atsakās nodrošināt 2 gadu solīto garantiju. Nepiekrist var strīdīgiem gadījumiem, bet ne acīmredzamiem. Šādi veikals klaji ignorē likumdošanas prasības un klientu tiesības. Kamēr veikals pamatīgi netiks sodīts, viņi turpinās savu negodprātīgu praksi.

Komentāri (2)

S Santa Lapina 27.07.2015

man nav problēmu ar šo veikalu, nesaprotu, kādēļ pirkt apavus pašus lētākos, kur jau var redzēt, ka ir problēmas un pēctam vēl sūdzēties. Cilvēki domājiet taču ko runājat!

K Kristīne 26.10.2015

Ļoti slikta pieredze ar nekvalitatīviem NS King veikalā pirktiem apaviem. Kad iesniedzu iesniegumu ar prasību atlīdzināt naudu par mazāk kā mēnesi nēsātām ielas laiviņām (pirku par 56 euro), kurām ejot pa ietvi ielūza papēdis pie zoles, man tika atsūtīts iktā NS King eksperta slēdziens ar tekstu, ka apavam ir bijusi mehāniska iedarbība un ka apavi esot nonēsāti. Veikala vadītāja man zvanīja svētdienas rītā un teica, ka varbūt es tīšām esmu papēdi nolauzusi. Viņi varot sniegt uz neatkarīgo ekspertīzi, bet man būšot jāatlīdzina visi izdevumi, kurus piedzīs kaut vai tiesas ceļā, jo atzinums būšot viņiem labvēlīgs. Man vairākās apavu darbnīcās konstatēja vienu un to pašu – problēma ir papēža supinatorā un mana vaina apava salūšanā nav. Apnika man cīnīties un sapratu, ka taisnību nepanākšu. Man nebija tobrīd nauda, ko maksāt pašas izvēlētam neatkarīgam ekspertam (un ekspertīze maksā 50 euro), tāpēc paņēmu savas kurpes atpakaļ un viss. Pat garantijas remontu atsakās nodrošināt. NS King izceļas ar necieņu pret klientu, diemžēl.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes